Tenda с нов комплект за безжично видеонаблюдение

Tenda Technology, един от водещите производители на мрежово оборудване, обяви локална наличност на K4W-3TC – четириканален комплект за безжично HD видеонаблюдение.

 

Системата е подходяща за приложение както в еднофамилни къщи, така и в заведения, магазини и офиси, тъй като мрежовият видеорекордер и камерите използват Wi-Fi връзка, което елиминира нуждата от полагане на Ethernet кабели.

 

Независимият Wi-Fi чип на ниво рутер, двойните антени за усилване на сигнала и професионалната технология за безжично предаване на Tenda повишават стабилния и силен сигнал. Системата е в състояние да произвежда ясно и плавно изображение, когато Wi-Fi сигналът покрива радиус от 200 м в открита среда или преминава през до 3 стени на закрито. Обновената 3MP (2304 x 1296) HD камера заснема ясно и деликатно изображение за наблюдение, като осигурява повече детайли и чисто ново визуално изживяване.

 

След като бъде включен, NVR автоматично търси, намира и добавя камери, без необходимост от допълнителни ръчни настройки. Въз основа на deep learning технологията за идентификация на изображения, камерите разпознават точно движението на фигурата, а останалите цели се филтрират, като по този начин значително се подобрява прецизността при алармиране.

 

Снабдена с два мощни прожектора и две инфрачервени светлини  с високочувствителни сензори за изображение, системата осигурява нощно виждане, което е добре осветено и в цвят, като има три налични режима – интелигентен, пълноцветен и черно-бял. При отчитане на неоторизирано проникване в период на активирана аларма, се задейства звуков сигнал и бяла премигваща светлина, като едновременно с това се изпраща алармено съобщение до приложението TDSEE. Потребителите имат достъп до видеосъдържанието на мобилния си телефон навсякъде и по всяко време, когато са далеч от дома. Алармените съобщения се изпращат в реално време, за да се осигури максимално бърза ответна реакция. 

 

Tenda K4W-3TC се предлага от официалния дистрибутор Мост Компютърс на цена от около 330 лв. с ДДС и 36 месеца гаранционен период. 

 

http://www.mostcomputers.bg/#57736     

https://www.tendacn.com/bg/product/K4W3TC.html