Neon 600 и Neon 750 идват в бял цвят

Полският бранд за гейминг периферия Genesis представи два обновени модела слушалки от серията Neon. Neon 600 и Neon 750 този път идват в бял цвят, като отново разполагат с ефектно RGB осветление.

Слушалките Genesis Neon 600 RGB White са бяла версия на популярния модел Neon 600 RGB. Потребителите могат да се насладят на специален механизъм, който плавно и автоматично се настройва към главата, както и на подложки за уши от пяна, покрити с еко кожа. RGB подсветката позволява на потребителите да адаптират външния вид на комплекта към останалия хардуер, като може да се избира измежду 9 налични цвята. Слушалките разполагат с големи 50-милиметрови драйвери, а за безупречната комуникация се грижи вграден универсален микрофон, разположен върху еластично рамо. Genesis Neon 600 RGB White използва традиционен мини жак и захранване през USB интерфейс. Кабелът е с дължина 2,3 м и предлага изключителна надеждност благодарение на своя оплетен дизайн. 

Neon 750 RGB са водещият модел слушалки в гамата на Genesis, който също ще се предлага за потребителите вече и в бял цвят. Лентата за глава и наушниците, които могат да се регулират по хоризонталната ос, са покрити с висококачествена кожа. Кабелът разполага с фина оплетка, която го предпазва от повреди и в същото време осигурява гъвкавост. 50-милиметровите широколентови говорители идват с впечатляващо RGB осветление с Prismo  ефект и всепосочен подвижен микрофон. Този модел разполага и с дистанционно управление на звука и подсветката, разположено върху самия кабел на слушалките, за бърз контрол на RGB системата и регулиране на силата на аудиото. За свързването към компютър отново се използва 3,5-милиметров мини жак. Моделът е снабден с 4-полюсен конектор, който може да бъде разделен на два 3-пинови с помощта на включения адаптер, който се захранва през USB кабел.

Genesis Neon 600 RGB White ще се предлагат на цена от около 70 лв., а Neon 750 RGB White ще са налични за около 90 лв.