Genesis представи нова геймърска мишка

Genesis Krypton 290 е новият модел от серията 200, оборудван с 6400 DPI сензор, вградена памет за съхраняване на настройки, както и суичове, които осигуряват безпроблемна работа за дълго време. Визията се завършва от LED подсветка с PRISMO ефект, като моделът ще се предлага в бяла и черна версия.

Игралната мишка Genesis Krypton 290 разполага с лек дизайн с тегло от едва 99 г, а свързването към компютър става посредством 1,8-метров оплетен кабел. Моделът е оборудван със седем програмируеми бутона, които могат да бъдат конфигурирани с помощта на наличен от производителя софтуер. Той също така позволява запис на макроси, както и промяна на настройките на подсветката и запазване на тези опции във вградената памет. Колелцето, логото на предния панел, както и светодиодите, минаващи по основата, са осветени. Визията се допълва от метални елементи, а потребителите ще могат да избират мебду две цветови комбинации. 


Суичовете предлагат издръжливост до 10 милиона клика, а оптичният сензор е с чувствителност 6400 DPI. Той има шест нива на настройка с минимална стъпка от 200 точки на инч. Избраното в момента ниво се показва от DPI индикатора. Според производителя сензорът може да проследява движението със скорост 66 инча в секунда и се справя с ускорение до 22 G.

Krypton 290 ще се предлага в България от ноември на цена от около 40 лв. с ДДС от партньорите на официалния дистрибутор PolyComp.