Нова тримодулна меш система от Tenda

Tenda Technology, един от водещите производители на мрежово оборудване, обяви локална наличност на MW5 3-pack. Меш системата се състои от 3 модула и осигурява сумарно WiFi покритие на площ до 300 кв.м., а във вариант с 6 модула обхваща 500 кв.м. 
Комбинирайки основния чип от 1 GHz с технологията MU-MIMO, nova MW5 осигурява едновременна поддръжка на до 60 устройства. Двата външни усилвателя, използвани както в лентата от 2.4 GHz, така и на 5 GHz на първичния възел, удвояват способността за проникване през стени и повишават силата на сигнала и възможностите за приемане, помагайки на nova MW5 да надмине обикновените рутери. Включената MRC технология драстично подобрява WiFi предаването докато  Beamforming технологията позволява на nova MW5 да концентрира сигнала и да го насочва директно към посоката, в която се намират вашите устройства, вместо просто да излъчва сигнали към широка област. Не на последно място, технологията за мултиплексиране на сигнала позволява на модулите не само да подават, но и да получават силен сигнал за реакция, което подобрява работата през стени. 
Nova MW5 3-pack се предлага от официалния дистрибутор Мост Компютърс на цена от около 190 лв. с ДДС и 24 месеца гаранционен период.