AV & IT специалистът Newstar сменя името си

С цел да продължи своето постоянно развитие и растеж компанията Newstar Computer Products Europa BV, специалист в AV & IT стойките, реши да обнови и подобри своята корпоративна идентичност. 

От 1-ви юни името на марката Newstar ще бъде променено на Neomounts by Newstar, а премиум продуктовите линии ще бъдат дистрибутирани под името Neomounts Select. 

Управляващият директор Dick van Baarlen сподели: „Вече 25 години Newstar е специалист в интелигентните решения за монтаж на аудио-видео и IT устройства, включително телевизори, голямоформатни дисплеи, монитори, проектори, персонални компютри, лаптопи и таблети. С изключително богатото си портфолио ние искаме да предлагаме най-доброто решение за всяка ситуация. В тази връзка се стремим да прилагаме иновации във всичко, което правим, и в продуктите, които предлагаме. В допълнение на обновяването на нашата корпоративна идентичност, вярваме, че името Neomounts по-добре кореспондира на нашата специализация и визия. Максималната подкрепа на нашите партньори-дистрибутори остава от първостепенно значение. С новата корпоративна идентичност ще представим и допълнителни инструменти за по-нататъшно развитие на ръста на продажбите на нашите продукти съвместно с нашите дистрибутори”.