Нови DDR4 памети от XPG

Гейминг бранда XPG анонсира нови модели памети от добре познатите серии GAMMIX и SPECTRIX. GAMMIX D45 и SPECTRIX D45G са RGB DDR4 модули, отличаващи се с изключително здрав дизайн и отлична функционалност. Новите модели са предназначени за запалени геймъри и овърклокъри, които търсят надеждност и висока производителност.

GAMMIX D45 и SPECTRIX D45G RGB изпъкват със спортен и динамично изглеждащ черен алуминиев дизайн със заострени ръбовеи солиден изглед и усещане. Здравата конструкция синхронизира с отличната им производителност и възможности за овърклокинг. Те постигат това като използват само най-висококачествените IC чипове и печатни платки и разполагат с поддръжка на Intel® Extreme Memory Profile (XMP) 2.0 за подобрена стабилност на системата. Вместо да коригират отделни параметри в BIOS, потребителите могат да го направят директнопрез операционната система на своя компютър. И двата модула са строго тествани и проверени за съвместимости безпроблемнаработа с най-новите платформи на AMD и ще се предлагат с капацитет от 8, 16 или 32 GB.

Потребителите могат да настройват RGB осветлението на SPECTRIX D45G според индивидуалните си предпочитания, избирайки измежду различни ефекти (статични, дишащи и комета) или да синхронизират светлините с любимите си тракове чрез Music Mode. Всичко това може да стане чрез приложението XPG RGB Sync или RGB софтуер за управление от всички основни марки дънни платки, включително тези от ASUS, MSI, GIGABYTE и ASRock.