Tenda MW5G вече и у нас

MW5G разполага с два гигабитови порта, а всеки модул се свързва автоматично с другия, създавайки разпределена мрежа в целия дом. Системата е особено подходяща за по-големи апартаменти или двуетажни къщи, където сигналът често се губи между стените. Разширяването на покритието е възможно чрез добавянето на нови модули, което осигурява лесен и бърз начин за увеличаване на WiFi площта.

Двата усилвателя на мощност, използвани както на честотни ленти при 2,4 GHz, така и на 5 GHz на основния възел, подобряват силата на сигнала и възможностите за приемане, помагайки на nova MW5G да надмине обикновените рутери. 

Задвижван от технологията Beamforming, nova MW5G проектира по-силен WiFi сигнал в посоката, където се намират свързаните устройства. Вместо просто да излъчва сигнали в широка област, Beamforming на Tenda концентрира сигнала и го насочва директно към целта.Всички модули се доставят предварително сдвоени, което прави системата лесна за настройка и идеален избор за WiFi покритие на целия дом. Комбинирайки основния чип от 1 GHz с технологията MU-MIMO, nova MW5G може да комуникира едновременно с множество устройства, осигурявайки незабавна интернет връзка при активиране на Capacity-oriented режимс помощта на наличното приложение на Tenda.

MW5G се предлага от официалния дистрибутор Мост Компютърс на цена от около 130 лв. с ДДС и 36 месеца гаранционен период.