Ревю на геймърската клавиатура Genesis Thor 210

 

 

Genesis Thor 210 е достъпна и в същото време многофункционална геймърска клавиатура, която се отличава с ефективна RGB подсветка и хибридна технология. Екипът ни получи тестова бройка от модела и имахме възможността да се уверим в нейните функционалности и предимства. В това ревю ще споделим личните си впечатления и преживявания с клавиатурата.

 

Изчистен дизайн

 

Геймърската клавиатура Genesis Thor 210 се отличава с изчистен и удобен дизайн. Тя разполага със здрав алуминиев корпус и ефективна RGB подсветка. В добавка – производителят е предоставил възможност за поставяне на кабела на три различни места в зависимост от предпочитанията на потребителя.

 

7-зонова подсветка

 

Както вече споменахме, Thor 210 притежава ефективна RGB подсветка, която е 7-зонова и с до 11 режима на работа. Това нейно качество, в съчетание с доброто време за реакция, издръжливостта и много други функции, подпомагат за доброто представяне на всеки геймър.

 

Впечатляващ PRISMO ефект

 

Както успяхме да се уверим сами, клавиатурата може да се променя динамично и да свети в различни цветове, благодарение на ефекта PRISMO. Чрез него Genesis 210 може да се персонализира по начин, отговарящ на индивидуалността на нейния притежател.

 

Хибридни бутони (превключватели)

 

Още в началото подчертахме хибридната технология на клавиатурата, която съчетава най-добрите характеристики на механичните и мембранните ключове. Благодарение на тази комбинация, играчите получават редица предимства по пътя към победата. Сред тях са: около осем милисекунди време за реакция и дълготрайни клавиши с до 20 милиона щраквания, познати при механичните клавиатури, както и безшумна работа, характерна за мембранния тип клавиатури.

 

Anti-ghosting технология

 

Както успяхме да се уверим сами, аnti-ghosting технологията на Genesis Thor 210, позволява на потребителя да прави свои индивидуални настройки и клавишни комбинации. Играчите например могат да натискат до 19 клавиша едновременно, както и да заменят WASD клавишите със стрелки. Нашите тестове показаха, че клавиатурата притежава още 12 функционални клавиша, които допълват цялостното преживяване по време на игра.

 

Лесно превключване между режимите

 

Останахме приятно впечатлени от двата режима на работа при Thor 210 и възможностите, които предоставят те. При режим игра например се активират специфични настройки, които играчът може да дефинира предварително. Софтуерът позволява да бъдат запазени до 5 профила, които могат да се ползват при свързване с друг компютър. В същото време, стандартният режим на работа на клавиатурата деактивира игрите, без да стартира софтуера.