Теленор добавя Shkolo към трафик пакетите си

Образователната платформа Shkolo е най-новата услуга, която става част от трафик пакета „Чат“, достъпен за абонатите на плановете Тотал+.

Shkolo е платформа, която улеснява комуникацията в училищата чрез разнообразните си модули. Сред тях са модули за електронен дневник, домашни работи, събития, тестове, състезания и много други. Платформата също така позволява дигитализацията на огромна част от администрацията в образователния процес и се използва в над 1700 български училища в страната и чужбина.

Трафик пакетите, които се предоставят с определени абонаментни планове на Теленор, включват по 10 000MB мобилен интернет за достъп до конкретни сайтове или ползване на съответните приложения на месец.

Освен Shkolo, трафик пакетът „Чат“ включва достъп до приложенията Viber, WhatsApp, Discord, Cisco Webex Teams, Cisco Webex Meetings и Zoom. Сред трафик пакетите, които са част от плановете Тотал+ на Теленор са още „Социални мрежи и Новини“, „Музика“ и „Видео“. 

Абонатите на плановете Тотал+, в които са включени трафик пакети, трябва да направят своя избор и да ги активират чрез мобилното приложение MyTelenor. За целта е нужно да свалят и инсталират най-новата версия на приложението.