Ревю на гейминг подложката Genesis Boron 500 XXL RGB

Гейминг подложката Boron 500 XXL RGB на полската компания Genesis е изключително полезен за всеки геймър аксесоар. Благодарение на нея, играчите имат възможност да разположат по най-удобния за тях начин клавиатурата, мишката и всичките си останали аксесоари за игра, като в същото време разполагат с атрактивно осветление навсякъде около устройствата си.

 

RGB подсветка с 11 светлинни режими

 

Може би най-впечатляващото нещо в геймърския пад Genesis BORON 500 е неговата RGB подсветка, която не се нуждае от допълнителен софтуер. В допълнение – подложката притежава 11 различни светлинни режима на игра, които придават уникален стил на всеки играч.

 

Размери и издръжливост

 

Грижейки се за комфорта на всички свои клиенти, производителите от Genesis използват стабилен висококачествен материал за изработката на гейм пада BORON 500. С други думи – той е конструиран така, че да бъде издръжлив на износване и подходящ за интензивна игра.

 

Геймърската подложка BORON 500 XXL RGB се характеризира с големи размери (300 x 800 х 4 мм), които  отговарят на изискванията дори и на най-запалените геймъри. Падът е предпочитан от играчите, тъй като им осигурява оптимално пространство за разполагане на всички необходими по време на игра аксесоари.

 

Мека и скоростна повърхност

 

Повърхността на подложката е мека и е изработена по такъв начин, че да създава всички необходими условия за най-висока прецизност на мишката. В добавка – падът може да работи перфектно с всички видове сензори.

 

Гумирана основа, която не позволява приплъзване

 

За да предпази от плъзгане и нежелани движения по време на игра, долната част на BORON 500 RGB е покрита с гумиран слой. Гумираната основа, е една от най-полезните екстри на подложката, която придържа стабилно клавиатурата и мишката. А за притежателите й остава само да демонстрират завидни бързина и точност в игрите, както и да се забавляват.

Гейминг подложката Genesis Boron 500 XXL RGB, която в редакцията ни имахме възможността да тестваме, е здрава и издръжлива с впечатляващо RGB осветление. Както сами успяхме да се уверим, качествената й повърхност осигурява пълен контрол на движенията на мишката, а светещият й дизайн е наистина страхотен. В добавка – падът може да се намери на пазара у нас на достъпна цена – до 50 лв.