Защо да купите масажен стол

Вече отдавна са измислени уреди за масажиране в домашни условия, които напълно заменят ходенето и харченето на средства по скъпите студия. Един от тези уреди е масажният стол за дома, който между другото може да се използва и за професионални цели с монетен механизъм. Заслужава ли си инвестицията в подобен уред, какви са вариантите за покупка на изплащане и мненията на клиентите?

Заслужава ли си да купите масажен стол за дома

Днешните професионални решения са толкова модерни и съвременни, че визуално напълно органично се вписват във всеки домашен интериор. На второ място, подобен уред Ви позволява да го използвате когато Вие пожелаете и в същото време обработва цялото Ви тяло едновременно. Според мненията на стотици използвали го хора, ефектът от употребата на масажен стол за дома или с монетен механизъм е:

  • подобряване на кръвообращението;

  • отпускане на тялото и мускулите;

  • намаляване на болките;

  • подобряване на съня и успокоява нервната система;

  • по-бързото минаване на главоболието.


Представете си, че сядате на своя професионален масажен стол за дома или с монетен механизъм, той започва нежно да масажира цялото Ви тяло, включително краката, гърбът, врата, раменете и т.н. Вие се отпускате и в условията на затоплящия ефект Ви става приятно и почти можете да заспите. Според различните мнения, това е ефектът от употребата на този продукт. 


Ако работата Ви е свързана с много физически или психологически стрес и натоварване, един масажен стол за дома ще Ви е от изключителна полезност и мненията на стотици клиенти вече го потвърждават. Ако пък сте притежател на специално студио, можете да закупите професионален продукт с монетен механизъм за комерсиални цели или на изплащане. Какви са особеностите?

Възможност за изплащане

Тъй като подобен продукт не е по джоба на всеки, а според клиентските мнения много хора се нуждаят от него, съществуват и различни програми за лизингово пазаруване. Когато направите своя избор на професионален масажен стол за дома или за комерсиални цели с монетен механизъм, трябва да натиснете бутона “купи на изплащане” в сайта 4sales.bg. 

 

В този момент ще видите различни лизингови схеми, където трябва да изберете периода на изплащане на продукта, при което системата автоматично ще Ви преизчисли месечните вноски и общо дължимата сума. При опцията на изплащане, имате също възможност, предварително да платите определена първоначална вноска към търговеца, с което намалявате кредитираната сума и съответно и месечните вноски. Знайте, че колкото по-малък е срокът за изплащане, толкова и лихвата е по-ниска, с което оскъпяването е минимално.