XPG с редица иновации на TGS 2019 в Тайланд

XTREME PERFORMANCE GEAR (XPG), водещ производител на висококачествени продукти за гейминг, представи новите си попълнения по време на едно от най-големите гейминг събития за годината Game Show 2019, провеждано в края на октомври в Тайланд.

 

Истинска революция в гейминг индустрията

 

XPG Headshot е първата в света гейминг мишка, използваща 4D и AI технология за създаване на къстамизиран ергономичен дизайн за професионални геймъри. Благодарение на своя AI алгоритъм за измерване на големината на ръката и иновативни 3D принт материали, XPG Headshot може да се адаптира към вашата ръка, така че да се превърне в истинско персонализирано оръжие за вашите игри, базирано на предпочитанията на всеки играч според големината на ръката, захвата на мишката, повърхността и дори логото.

 

Изживейте X-тремното

 

Различни продукти от серията MERA Edition Peripherals като слушалките XPG PRECOG и уникалната XPG Golden Summoner клавиатура, направени с истинско 24K златно покритие, бяха представени ексклузивно по време на TGS 2019 в Тайланд.

 

 

Освен новите продукти, от гейминг подрaзделението на ADATA обявиха и спонсорство на ESL Dota 2 Tournament Clash of Nations – Банкок 2019 с награден фонд от над $50 000.