BlackBerry KEY2 вече достъпен в България

Този изцяло нов BlackBerry смартфон комбинира известните BlackBerry характеристики с нови функции, които включват двойна задна камера, по-интелигентна клавиатура и подобрен контрол над сигурността

Последният модел смартфон BlackBerry идва в България. От 7ми юни, найновият BlackBerry® KEY2 е достъпен в мрежата на A1. Отличаващ се с известната BlackBerry клавиатура с копчета и зареден с най-добрите подобрения в сигурността и поверителността на BlackBerry Limited, този изцяло нов смартфон съдържа редица функции, които са първи за всеки BlackBerry телефон. Работейки с новата операционна система Android ™ 8.1 Oreo, BlackBerry KEY2 е първият BlackBerry смартфон с двойна задна камера. С него представяме също и Speed Key, универсален шорткът бутон, който позволява незабавен достъп до приложенията, контактите и функциите, които използвате най-често от всяко положение на вашето устройство.

BlackBerry KEY2 вече е достъпен черно с 6GB RAM и 128GB памет за 36.99 лв. на изплащане и 739.99 лв. в брой с план A1 ONE Unlimited 5XL – http://www.a1.bg/ustroystva/smartfoni/blackberry/key2.4041

Може да прочетете повече за BlackBerry KEY2 тук: https://blackberrymobile.com/blackberry-key2an-icon-reborn/.

“Въпреки че има много телефони, от които потребителите могат да избират, повечето предлагат доста сходни изживявания и не се различават много един от друг“ каза Франсоа Махиу, Глобален Управляващ Директор на BlackBerry Mobile, бизнес звено в рамките на TCL Communication. „С въвеждането на BlackBerry KEY2 създадохме различен смартфон, който притежава всички функции, които са направили BlackBerry смартфоните толкова емблематични, като въвежда нови, които не само правят това едно от най-добрите устройства за сигурност и поверителност, но и най-напредналия смартфон BlackBerry някога. ”

“BlackBerry телефоните са най-сигурните смартфони с Android в света. Проектирани са изцяло, за да са надеждни и сме горди да си партнираме с TCL Communication за пускането на техения изцяло нов BlackBerry KEY2,” каза Алекс Търбър, SVP и GM Мобилни решения в BlackBerry. “От десетилетия BlackBerry затвърждава и усъвършенства нашия подход към сигурността на мобилните устройства и се радваме, че този нов смартфон е достъпен за нашите фенове по целия свят. ” За повече информация относно BlackBerry KEY2 от TCL Communication, моля посетете www.BlackBerryMobile.com.