Сирма груп сключи нов договор в Bank of the Bahamas

 

В началото на месец декември 2018 година, финансовата дивизия на Сирма Груп – Сирма Бизнес Консултинг сключи нов договор с банка от Карибския Басейн – Bank of the Bahamas.

 

Договорът предвижда за 18 месеца да бъде извършено пълно обновяване на всички банкови информационни системи в институцията с последната версия на Oracle FlexCube 12. Стойността на новия договор е 1,2 милиона долара.

 

Създадена през 1970 г. Bank of the Bahamas е една от най-старите финансови институции на Бахамите. Независимо от това, банката инвестира интензивно в нови технологии и автоматизация на процесите.

 

„Ние вярваме, че сме направили първите стъпки към постигането на дългосрочна устойчива печалба“ – сподели Уейн Арангха, Председател на банката на 30.11.2018 пред своите акционери.

„Сирма Бизнес Консултинг е лидер в предлагането на основни банкови системи в България, но нашата Стратегия за развитие предвижда засилване на продажбите на наши продукти и услуги в Америка. Новата сделка е стъпка в правилната посока“ – сподели Цветомир Досков, Изпълнителен директор на Сирма Бизнес Консултинг.