5 супер трика на moto z3 play

 

Случвало ли ви се е да държите в ръце новия си смартфон и да изпитвате онова неловко чувство, когато не разбирате как се използва определена функция или приложение? Всъщност това се случва постоянно и на всеки. Смартфоните са буквално затрупани с приложения и обновления, за които в повечето случаи трудно можете да откриете подробна информация как се ползват. Единственото решение е сами да разгадаете тънкостите на вашето мобилно устройство или пък това на родителите ви, които със сигурност ще изпитат неимоверни усилия, за да разгърнат и разберат спецификациите.

 

За разлика от много други модели обаче, бъдещите и настоящи притежатели на последния телефон от z серията на Motorola – moto z3 play, могат да бъдат напълно спокойни. Компанията сподели в официалния си YouTube канал изключително полезни видеа, които подробно описват някои от функциите на устройството. Клиповете са в рамките на само 30 секунди и за това кратко време разкриват възможности, за които вероятно не знаете или пък ще ви отнеме ценно време да научите. Анимирани, забавни и пълни с инструкции, петте видеа разказват как да използвате музикалния модул, как да стриймвате на живо в YouTube, как да създавате синемаграфия, снимки с функцията “цветен акцент”, както и със селективен фокус.

 

Полезните видеа са една малка добавка към това, което moto z3 play предлага. Той е известен още с името smartphone+, тъй като с него притежавате много повече от просто смартфон, чиято употреба със сигурност ще ви отегчи още на първата седмица. Устройствата от z серията все още са единствените модулни телефони на пазара, предлагащи възможности отвъд ограниченията на обикновен смартфон. С прилежащите към тях модули ще бъдете актуални винаги, навсякъде и по всяко време на денонощието, слушайки музика без ограничения с JBL® SoundBoost 2. Модулът 360 Camera Moto Mod ви дава възможност да снимате интерактивно 360-градусово 4К видео със завладяващ 3D звук. Безкрайните игри очакват точно вас с Moto GamePad, с който ще се потопите изцяло в любимото си забавление. А когато е време за снимки, с Hasselblad True Zoom ще заснемете всеки детайл без ограничения, където и да се намирате. И ако смятате, че спомените на хартиен носител вече са част от миналото, Polaroid Insta-Share Printer ще ви докаже точно обратното. Можете да споделяте на голям екран с вашите приятели любимите филми, предавания и събития на живо само с едно прикрепяне на модула Moto Insta-Share Projector. Тук е моментът да научите, че животът на батерията няма нужда да ви тревожи, защото moto z3 play върви в комплект с Power Pack Moto Mod.

 

Съвсем скоро потребителите могат да очакват полезни видеа и за семейството на moto g6.