Геймърска мишка на Genesis изключително добра

Genesis не се двоумят с представянето на най-добрите решения за своите потребители. След като представиха няколко нови продукти, компанията реши да въведе за най-взискателните геймърите, мишката Krypton 500.

Krypton 500 е оборудвана с PixArt PMW3325 оптичен сензор, което води до максимална чувствителност на мишката до 7200 DPI. Като допълнение, потребителите имат възможност да корегират чувствитеността с едно просто с натискането на бутона, избирайки между седем различни нива на сетивност. Мишката притежава Omron суичове с продължителност на живот от минимум 10 милиона клика.

Компанията е изключитално горда с подобрения софтуер и вътрешна памет на продукта. Това позволява на геймърите да променят чувствителността на мишката като я настройвят на светещ режим и максимана честота на работа от 125 Hz до 1000 Hz по желание. Геймърите също така магат да запаметяват профили и макроси.

Genesis се фокусира на само на великолепния външен вид, постигнат със светещите RGB ленти, но наблягат и на функционалността на дизайн. Ето защо мишката е изключително лека и тежи само 98 грама. Нейната форма е ергономична, а повърхността й е гумена, което дава възможност за максимално сцепление.

 

Продуктова характеристика:

– Оптичен сензор PMW3325

– Максимум DPI: 720

– PDI нива: 7

– Подсветка: RGB

– Суичове: Omron

– Вътрешна памет: да

– Макро запаметяване: Да

– Запаметяване на профил: Да

– Тежест: 98 грама