Отключете силата на фотографията

19-ти август се отбелязва като Световен ден на фотографията, на който си припомняме за нейната мощ да вдъхновява позитивни промени на планетата. Събитието свързва милиони фотографи, обединени в местни и глобални общности. Всичко това, обаче, не е само в името на един ден: фотографията никога не е била по-широко практикувана и харесвана, както в момента. Неограничена по отношение на обектите и несравнима като възможност мигновено да пренесе зрителя на мястото на събитието, тя говори на универсален език и притежава силата да ни вълнува, вдъхновява и прави по-добри.

С подобряването на фотографските инструменти и процеси за постигане на още по-качествени изображения, обработвани с още по-мощен софтуер за ретуш, фотографите от всички категории имат нужда от монитори, които да са на нивото на техните снимки. Те трябва да предлагат върхово качество на изображението и пресъздаване на цветовете, за да гарантират обективна оценка на фотографската работа. Независимо дали сте професионалист или аматьор, имате нужда от дисплей, който ви помага да забележите и най-миниатюрните детайли във вашите снимки.

Снабдени с набор от интелигентни иновации и най-модерни визуални технологии, високопроизводителните монитори Philips комбинират отлично качество на картината с интелигентни функции, които дават възможност на фотографите да извлекат най-доброто от техните изображения. Ако сте фотограф, тези монитори Philips са точно това, от което вие и вашата камера се нуждаете!

Philips 328E9F е с елегантен тристранен безрамков дизайн и ултра широка цветова поддръжка: 102% NTSC и 122.6% sRGB за жива и реалистична картина. Този Quad HD екран осигурява ултра чисти изображения, а неговия извит дизайн предлага истински поглъщащо преживяване.

Когато става дума за картина от висок клас, Philips 4K 272P7 и 328P6VJEB/00 притежават всичко, от което съвременните фотографи се нуждаят за прецизна и точна работа с цветове. И двата монитора предлагат Ultra Clear 4K резолюция, която позволява на потребителите да видят голямата картина с всичките ѝ детайли. 272P7 разчита на високопроизводителен 27-инчов панел, който осигурява брилянтни цветове, прецизни детайл и повишена чистота, докато 328P6VJEB/00 е 32” Ultra HD дисплей, снабден с UltraWide-Color технология с поддръжка на по-широк цветови спектър и по-жива и естествена картина.

За потребителите, загрижени за околната среда, които търсят голям дисплей и много функции за подобрено удобство и свързаност, най-подходящ е моделът Philips 272B7QU. Снабден с вграден хъб и USB-C докинг функция, този монитор предлага чисти CrystalClear Quad HD изображения, благодарение на усъвършенстваната технология на своя IPS дисплей.

Независимо дали фотографията е ваша професия, страст, хоби или и трите, Philips Monitors има всичко, от което се нуждаете, за да получите максимума от вашите изображения.