Роботи, дрони и интелигентни технологии на IT Arena

Най-голямото технологично събитие в Източна Европа IT Arena ще обедини повече от 2000 участника и общо 40 лектора. Конференцията ще се проведе от 29 септември до 1 октомври в Украйна. В рамките на три дни ще бъдат представени най-новите стратегии и прогресивни идеи за подобряване на IT и бизнес средата.

Сред лекторите на събитието ще бъдат представители на Jugnoo, 500 Startups, Indiegogo, Amazon Web Services, Bayer и др. Те ще представят идеите си в три области: бизнес, продукти и технологии. В предишни издания на IT Arena са участвали презентатори от Twitter, Uber, Facebook, Philips, Samsung, IBM, Google, Microsoft и др.

В рамките на конференцията ще се проведе стартъп конкурс, в който повече от 100 стартиращи компании от цяла Европа ще представят идеите и продуктите си. 10 от най-добре представилите се екипи ще бъдат отличени от жури и ще се качат на сцената на IT Arena. Всеки желаещ може да кандидатства за участие до 20 септември на адрес: https://itarena.ua/call-for-startups

Конференцията ще бъде домакин и на мащабна изложба на украински технологии Tech Expo, включваща роботи, дрони и интелигентни технологии, проектирани или произведени в Украйна. В програмата на събитието са включени още повече от 30 срещи, които ще се проведат в 10 ресторанта и работни помещения в гр. Лвов.

IT Arena ще завърши с фестивал на технологиите и електронната музика, подходящ за неформални срещи и забавление.

Сред медийните партньори на събитието е и технологичният сайт PixelMedia.bg.

Повече информация е достъпна тук

Билети за събитието има тук