HONOR представя HONOR 200 Smart

Глобалният технологичен бранд HONOR представя HONOR 200 Smart – нов смартфон от средния клас, който идва с нова концепцията за издръжливост с рейтинг от 5 звезди за устойчивост при изпускане и IP64 рейтинг за защита срещу вода.

HONOR 200 Smart създава усещане за сигурност при ежедневни ситуации – от случайни изпускания до неизбежни инциденти.

Това здраво устройство също така предлага дълъг живот на батерията и фотография, подсилена с изкуствен интелект, за по-широката аудитория. HONOR 200 Smart е доказателство за ангажимента на HONOR да предоставя практични, многофункционални смартфони, които отговарят на нуждите на потребителите с ограничен бюджет, но които все пак искат съвременна функционалност и надеждна производителност.
“HONOR 200 Smart демонстрира стремежа на HONOR да демократизира технологиите, като интегрира полезни AI функции, които обикновено се срещат в по-високия клас устройства, в по-достъпен ценови диапазон”, каза Джордж Джао, главен изпълнителен директор на HONOR Device Co., Ltd. “Нашият фокус върху издръжливостта и дълготрайния живот на батерията гарантира, че потребителите могат да разчитат на своето устройство във всяка ситуация – от ежедневна употреба до най-взискателните условия.”

Изключителна издръжливост: Създаден за неочакваните моменти в живота
Животът е изпълен с неочаквани изпускания и инциденти, но HONOR 200 Smart е проектиран да устои на всички тях. Независимо дали става въпрос за незначително изпускане в забързан ден или случайно подхлъзване, този смартфон е създаден да издържа на ежедневни удари и сътресения, позволявайки ви да се наслаждавате на деня си без притеснения. HONOR е внедрил иновативна архитектура за омекотяване на удари, която работи заедно с подсилено стъкло на екрана, за да увеличи значително устойчивостта на устройството при удари. Този цялостен подход към издръжливостта гарантира, че HONOR 200 Smart може да устои на предизвикателствата на ежедневната употреба, като предоставя на потребителите спокойствие и увереност за работата на устройството във времето. HONOR 200 Smart поставя нов стандарт за издръжливост на смартфоните с впечатляващия си рейтинг от 5 звезди за устойчивост при изпускане. Устройството е получило престижната SGS Premium Performance сертификация за устойчивост на удари и смачкване, което подчертава изключителното качество на изработка и здравината му.

Устойчивост на вода за всички изненади, които животът ни поднася
Здравият дизайн на HONOR 200 Smart е допълнително подсилен с рейтинг IP64, който предлага надеждна защита срещу прах и водни пръски. Независимо дали става въпрос за случайно разливане или излагане на непредсказуеми метеорологични условия, смартфонът е проектиран да се справи с всяко предизвикателство, като осигурява на потребителите увереност във всякаква среда. Създаден да ви подкрепя в ежедневните ситуации, HONOR 200 Smart гарантира, че можете да се наслаждавате на деня си без притеснения от неочакваните ситуации. Независимо дали сте хванати в дъжда, или се сблъсквате с инциденти в ежедневието си, това устройство е вашият надежден спътник, готов да устои на всяко едно предизвикателство, пред което сте изправени.

Изключителен живот на батерията и производителност
HONOR 200 Smart разполага с мощна батерия Super Durable с капацитет от 5200 mAh, проектирана да отговори на нуждите на съвременните потребители. Тази батерия с голяма енергийна вместимост осигурява безпроблемна употреба през целия ден, като поддържа до 19 часа непрекъснат онлайн стрийминг или впечатляващите 55 часа възпроизвеждане на музика. В непредвидени ситуации, когато животът на батерията е от решаващо значение, режимът HONOR Ultra Power-Saving Mode позволява на потребителите да използват всеки последен процент – дори при само 2% оставаща батерия, те могат да проведат 60 минути непрекъснати разговори. С HONOR SuperCharge технологията от 35W, притесненията за зареждането остават в миналото – тази технология бързо възстановява батерията чрез Type-C кабелно зареждане.

Достатъчно пространство за всичко, от което се нуждаете
HONOR 200 Smart разполага с впечатляващи 256GB вътрешна памет, осигуряваща достатъчно място за съхранение на ценни спомени с години. В допълнение към енергийната ефективност е иновативната технология RAM Turbo на HONOR, която предоставя пълноценно изживяване, еквивалентно на 16GB RAM (8GB физическа + 8GB виртуална памет) . Това гарантира плавна работа дори след продължителна употреба, позволявайки на потребителите да изпълняват много задачи едновременно и лесно да превключват между приложения.

AI ултраясна камера с 50MP основна камера
HONOR 200 Smart извежда мобилната фотография на ново ниво със своята усъвършенствана система от 50MP камери. Тази модерна конфигурация е проектирана да улавя най-ценните моменти от живота с изключителна яснота и детайлност. В сърцето на тази система е мощната 50MP основна камера, която осигурява зашеметяващо качество на изображенията в различни сценарии на снимане. Това, което наистина отличава HONOR 200 Smart, е иновативният режим AI Motion Sensing Captur . Тази интелигентна функция използва усъвършенствани AI алгоритми за разпознаване и улавяне на динамични моменти с прецизност. Независимо дали е спонтанна усмивка, вълнуващ скок или бърз пробег, системата на камерата може интелигентно да открие тези действия и да ги запечата ясно в кадъра. Това гарантира, че потребителите никога няма да пропуснат да уловят онези мигове, които правят живота незабравим.

Завладяващ дисплей с подобрен визуален комфорт
HONOR 200 Smart разполага с голям 6.80-инчов дисплей, предлагащ незабравимо визуално изживяване с впечатляващото съотношение екран към тяло от 91.3%. Дисплеят поддържа 16.7 милиона цвята и се отличава с ясна резолюция от 2412 x 1080, осигурявайки ярки и детайлни визуализации. С плавна честота на опресняване от 120Hz потребителите могат да се насладят на гладко скролване и бързи реакции във всички приложения. HONOR поставя приоритет върху комфорта на потребителите, като включва сертификат за ниско ниво на излъчване на синя светлина TÜV Rheinland”, намаляващ напрежението в очите при продължителна употреба. Тази комбинация от голям, висококачествен дисплей с усъвършенствана защита на очите прави HONOR 200 Smart идеално устройство както за продуктивност, така и за развлечение, всичко това в елегантен форм-фактор с размери 166.9мм x 76.8мм x 8.09мм и тегло само 191г.

Цени и наличност
HONOR 200 Smart се предлага в два цвята – Полунощно черно (Midnight Black) и Горско зелено (Forest Green). От началото на октовмри 2024 г., HONOR 200 Smart е наличен на българския пазар, като цените започват от 399 лева без дългосрочен договор.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *