Играта „Петък с Yettel“ вече е достъпна и за потребители, които не са абонати на телекома

Всеки пет участия отключват допълнителна бонус игра, активна в следващите 24 часа

 

Вече всеки може да изпробва късмета си в играта „Петък с Yettel”  в мобилното приложение на оператора, дори да няма абонаментна услуга към него. Ежеседмичната игра предоставя шанс за спечелване на промокод за отстъпка в някой от партньорите на телекома.

Новата версия на играта дава на потребителите още по-голям шанс за изненада, като всяко пето участие отключва бонус игра, активна в рамките на следващите 24 часа.

От този месец играта включва и подобрена функционалност, с която всички спечелени кодове се запазват в секция „Моите кодове”, откъдето клиентите могат да ги използват и на по-късен етап. Още при получаване на изненадата има и опция за споделяне с приятели и близки.

Сред някои от най-желаните подаръци през октомври са отстъпки от Fashion Days, намаление на дерматологични продукти от biotrade.bg и специални предложения от верига строителни хипермаркети Praktis.

Запалените пътешественици пък могат да се възползват от намаление в редица хотели и ваканционни селища, както и да получат отстъпка при резервация на автомобил в Top Rent a Car.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *