Logitech представя POP Icon Keys

Logitech обявява пускането на новата POP Icon Keys, иновативна, привличаща вниманието клавиатура, която ви позволява да изразите себе си и да повишите продуктивността си. POP Icon Keys мигновено персонализира работното пространство със смелия си дизайн и характеристики, които съчетават стил с несравнима функционалност.

„В Logitech вярваме, че стилът и дизайнът на работното пространство не трябва да са за сметка на производителността и комфорта“, каза Арт О’Гним, генерален мениджър в отдела за персонално работно пространство в Logitech. „POP Icon Keys предоставя брилянтно изживяване при писане и интелигентни преки пътища, повишаващи производителността, съчетани с внимателно изработен открояващ се дизайн.“

Контурираните, нископрофилни клавиши на POP Icon Keys предлагат отзивчиво, тихо и познато изживяване при писане. Свежите цветове на клавиатурата, прозрачното покритие и елегантният силует ще подобрят и персонализират всяко бюро, където и да вършите работата си.

С четирите персонализируеми Action Keys клавиша за улесняване на ежедневието ви с безплатното приложение Logi Options+ пестите време и работите по-интелигентно. Преминавайте безпроблемно от „режим на работа“ към „режим на почивка“ чрез достъп до набор от инструменти за продуктивност, отваряне на любимите ви социални, музикални и видео приложения или стартиране на вашите любими AI инструменти, включително Logi AI Prompt Builder, с едно натискане на клавиш. POP Icon Keys също предоставя всички широко използвани клавиши за бърз достъп с едно докосване, като заглушаване на звука, меню с емоджита, скрийншот и други, които могат да бъдат персонализирани и леснодостъпни с помощта на безплатното приложение Logi Options+, за да отговарят на индивидуалните ви нужди и работен процес. Клавиатурата е проектирана да работи с множество операционни системи и устройства, с възможности за писане на до три различни компютъра, телефона или таблета с натискането на един бутон. Още повече, POP Icon Keys осигурява дълготрайна надеждност и непрекъсната продуктивност с до 36 месеца живот на батерията.

POP Icon Combo съчетава POP Icon Keys с POP Mouse – мишка, включваща SmartWheel колелце за прецизна навигация и Silent Touch технология, премахваща 90% от шума при кликване. Перфектен спътник на клавиатурата, POP Mouse разполага с два Action бутона за действия, които могат да се персонализират чрез приложението Logi Options+ за безпроблемно превключване между режимите на работа и свободно време. С батерия, която издържа до 24 месеца и възможност за свързване и превключване измежду три устройства, можете да работите по-дълго с тази модерна, компактна и перфектно заоблена мишка.

Изживейте бъдещето на персонализирането и ефективността на работното място с клавиатурата POP Icon Keys и POP Mouse – където стилът и дизайнът се срещат с иновациите, за да трансформират вашето творческо и продуктивно пространство.

Създадени за устойчивост

С POP Icon Keys и POP Mouse потребителите могат да подобрят стила и производителността на работното си пространство, докато се наслаждават на спокойствието, което идва със знанието, че продуктите на Logitech са създадени с мисъл за устойчивостта. Пластмасовите части на POP Icon Keys и POP Mouse са изработени с рециклирана пост-потребителска пластмаса – между 37% и 70% в зависимост от цвета – за подобряване на кръговрата и намаляване на въглеродния отпечатък на продукта. Освен това хартиените опаковки идват от FSC™-сертифицирани гори и други контролирани източници.

Наличност и цени

POP Icon Keys ще се предлага в търговската мрежа в розово/бяло, оранжево/бяло, графитено/зелено, лилаво/бяло и графитено/бяло от октомври 2024 г. на препоръчителна крайна цена на дребно от 115 лв.

POP Icon Keys Combo ще се предлага на цена от 155 лв., а POP Mouse за 55 лв. Тези продукти се комбинират добре с Logitech Desk Mat – подложка за бюро за цялостна организация на работното ви пространство.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *