Motorola представи новия смартфон ThinkPhone 25

Motorola представи новия  ThinkPhone 25 – смартфон, създаден за бизнес потребителите. Устройството съчетава дългогодишния опит на Lenovo в създаването на устройства с мобилните иновации на Motorola. Снабден с функции за сигурност и софтуер, който работи безпроблемно с Lenovo ThinkPad, този смартфон е създаден за потребители, които се нуждаят от хардуерна надеждност, без да жертват ефективността и функционалността на устройството.

ThinkPhone 25 гарантира пет актуализации на операционната система Android и обновления за поддръжка на сигурността до 2029 г., така че потребителите да имат достъп до най-новото от Android и бъдещите иновации с изкуствен интелект от Motorola. Вграден е и ThinkShield с набор от усъвършенствани хардуерни и базирани на изкуствен интелект функции за сигурност, така че данните да са по-добре защитени от зловреден софтуер, фишинг и други заплахи за киберсигурността.  ThinkPhone 25 включва и Moto Secure функцията, задвижвана от moto ai и силата на изкуствения интелект, която работи във фонов режим, за да защитава личните данни на потребителите. Функциите за откриване на зловреден софтуер и фишинг автоматично идентифицират заплахите и предупреждават потребителите за подозрителни уебсайтове, за да подпомогнат още повече защитата на чувствителните данни и файлове. Другите функционалности за сигурност на устройството включват защита на мрежата, защита на Wi-Fi, защита на заключен екран и др.

ThinkPhone 25 е сертифициран по MIL-STD 810H, което означава, че е преминал през строги тестове по 14 процедури, за да отговори на военните стандарти за издръжливост. С изключително здравото стъкло Corning Gorilla Glass 7i и арамидните влакна потребителите не трябва да се притесняват за изпускания или драскотини от хвърлянето на устройството в работната чанта. Цялата тази защита се предоставя в дизайн с първокласни покрития и класическия черен цвят Carbon Black. Устройството има и защита IP68, което значи, че може да издържа на прах, замърсяване и на потапяне в сладка вода на дълбочина до 1,5 м за период до 30 минути.  ThinkPhone 25 предлага спокойствие при екстремни метеорологични условия – от -30ºC до 60ºC и 95% влажност на въздуха.

ThinkPhone 25 помага на потребителите да повишат производителността си и да се възползват максимално от цялата екосистема от бизнес устройства Lenovo ThinkPad с функцията Smart Connect. Безпроблемната интеграция между устройствата позволява лесно превключване между  ThinkPhone 25, таблет и компютър с Windows само с помощта на клавиатура и мишка. Потребителите могат да копират изображение или текст от телефона си и да го поставят на лаптопа си, или да го плъзнат от едно устройство, пускайки го на друго. Smart Connect позволява на потребителите да използват камерата на смартфона като уебкамера с висока резолюция, да оптимизират известията и да споделят 5G Hotspot между устройствата, което прави  ThinkPhone 25 особено надежден за работа в движение.

Компактният 6,36-инчов Super HD pOLED дисплей позволява на потребителите да се насладят на 13% по-висока разделителна способност в сравнение с предишния ThinkPhone. Видеоразговорите, презентациите и изображенията изглеждат по-богати и динамични, така че всички бизнеси, които имат нужда от прецизни визуализации за съвместна работа, могат да разчитат на точността на екрана.

Мощната батерия на  ThinkPhone 25 издържа до 34 часа, а когато все пак дойде време за зареждане, зарядното TurboPower 68W осигурява енергия за целия ден само за 11 минути. Универсално съвместимият USB-C дизайн на зарядното устройство е компактен, но има мощност за пълно зареждане на лаптоп, което позволява на потребителите да носят по-малко, когато пътуват по работа или за удоволствие.

С мощния процесор MediaTek Dimensity 7300 и 256 GB вградена памет  ThinkPhone 25 има място за всички приложения и файлове, необходими за корпоративно устройство. Електронната SIM карта улеснява смяната на оператора при пътуване в чужбина, а 6Ghz Wi-Fi свързаността позволява на потребителите да качват големи файлове и да влизат във видеоразговори без никакво забавяне.

ThinkPhone 25 се предлага с пакет за поддръжка в бизнес издание, който включва тригодишна гаранция, софтуерната платформа Clean OS, Zero Touch Management, едногодишна версия на Moto Devices Manager, едногодишна версия на Software Control и CO2 Offset Certification.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *