HONOR обявява ограничени наличности на Magic V3 в някои европейски пазари

След пускането на пазара в ЕС на най-новия сгъваем флагман на HONOR, Magic V3, обявено миналата седмица на изложението IFA 2024, HONOR съобщи за рекордни продажби през първите няколко дни от дебюта на устройството. Според данни от HONOR.com, продажбите на Magic V3 през първия търговски ден са с 56% по-високи в сравнение със същия период за предишното сгъваемо устройство Magic V2.

Макар че в момента наличностите са ограничени, особено за уникалния „червеникавокафяв“ цвят, който се предлага единствено на HONOR.com, в Европа се очаква скоро да пристигне допълнителна, по-голяма доставка. Клиентите все още могат да закупят Magic V3 от HONOR.com, мобилните оператори и други търговски партньори в региона.

След успеха на пускането на Magic V2 на пазара в Европа по-рано тази година, което го превърна в най-доставяното сгъваемо устройство в Европа през първото тримесечие на 2024 г., Magic V3 продължава да разширява границите в сферата на сгъваемите устройства. Изцяло новият HONOR Magic V3 е най-тънкият сгъваем телефон в света с подобрена издръжливост, батерия, дисплей и изживяване, захранено от изкуствен интелект, за потребителите в ЕС, което беше представено на 5 септември на най-голямото европейско изложение за потребителска електроника IFA. До момента Magic V3 е получил признанието и множество награди „Best in show“ от водещи световни технологични медии.  Тези отличия от авторитетни технологични издания подчертават стремежа и успеха на HONOR да достигне до челните позиции в областта на сгъваемите технологии. HONOR Magic V3 поставя нови стандарти за дизайн и функционалност в конкурентната среда на флагманските устройства.

Тони Ран, главен изпълнителен директор на HONOR за Европа, добави: „Magic V3 променя правилата на играта и сме щастливи да видим, че клиентите са толкова развълнувани, колкото сме и ние, да се сдобият с най-новото ни сгъваемо устройство. Чудесно е да видим, че и търсенето в категорията на сгъваемите устройства продължава да расте, и сме горди, че HONOR може да предостави този тип иновации и на клиентите ни в Обединеното кралство.“

HONOR Magic V3: най-тънкият сгъваем смартфон[1] в света с мощна производителност

Елегантно тънък, с дебелина в сгънато състояние от само 9,2 мм[2], и ефирно лек, с тегло от само 226 г[3], HONOR Magic V3 може да се сравнява по тънкост и тегло дори с флагмански несгъваем телефон и предоставя изключителна преносимост. Това постижение е благодарение на използването на 19 иновативни материала и 114 микроструктури, които изстрелват сгъваемите устройства в ерата на прецизността и тънкостта. Камерата на HONOR Magic V3 се отличава с куполообразен осмоъгълен модул, който съчетава безпроблемно архитектурната красота на куполните структури с технологичните иновации. Този камерен модул е шлифован като диамант, което добавя елегантност и изтънченост към цялостния външен вид на устройството.

HONOR Magic V3 включва специални влакна в материала на корпуса си, които повишават цялостната му издръжливост. Благодарение на тези влакна устойчивостта му на удар е 40[4] пъти по-висока в сравнение с други водещи несгъваеми телефони, докато задният капак е с над 30%[5] по-тънък. Още повече, с патентованата HONOR Super Steel панта, устройството може да издържи до 500 000[6] цикъла на сгъване и притежава престижния сертификат за издръжливост на SGS, световната компания за тестване, инспекция и сертифициране. Подсилен със супер брониран вътрешен дисплей (HONOR Super Armored Inner Screen) и нанокристален щит против надраскване (HONOR Anti-scratch NanoCrystal Shield), HONOR Magic V3 е създаден, за да издържи на интензивните условия на ежедневната употреба.

Оборудван с 6,43-инчов външен дисплей и 7,92-инчов вътрешен сгъваем екран[7], HONOR Magic V3 предоставя двойно завладяващо визуално изживяване. С приоритет към благополучието и комфорта на потребителя, това устройство включва набор от иновативни функции за комфорт на очите, като първата в света AI Defocus Display[8] технология за разфокусиране, 4320 Hz безрисково затъмняване с широчинно-импулсна модулация (PWM)[9], динамично затъмняване, циркаден нощен дисплей и дисплей с естествени тонове.

В допълнение, HONOR Magic V3 е снабден с усъвършенствана 5150 mAh[10] силициево-въглеродна батерия от трето поколение, поддържана от светкавично бързото 66 W[11] кабелно и 50 W[12] безжично HONOR SuperCharge зареждане, което осигурява на потребителите непрекъснато и безпроблемно мобилно изживяване. HONOR Magic V3 предоставя и иновативната система на камерите HONOR Falcon, която включва 50MP перископна телефото камера, 50MP основна камера и 40MP ултраширока камера, които обещават несравнимо качество на изображенията и гъвкавост за потребителите, търсещи зашеметяваща фотография със смартфон.

HONOR Magic V3 предлага множество интелигентни функции. Те включват Magic Portal on Foldable за сгъваеми устройства, заедно с вградени в устройството фотографски функции, захранвани от изкуствен интелект, като HONOR AI Motion Sensing за светкавично бързи снимки и HONOR AI Portrait Engine за неповторими портретни снимки. Благодарение на сътрудничеството с Google Cloud, Magic V3 включва и богат набор от функции за производителност, поддържани от AI моделите и облачните технологии на Google, които дават възможност на потребителите да подобрят цялостната си ефективност, включително HONOR AI Eraser, симултанен превод лице в лице (Face to Face Translation) и инструменти за превод в HONOR Notes. С всички тези функции потребителите навлизат в нова ера на захранвани от изкуствен интелект гъвкавост и производителност, които отговарят на променящите се изисквания в бизнес и професионалните сфери на живота.

 Цвят и цени 

Вдъхновен от красотата на природата, HONOR Magic V3 се предлага глобално в три зашеметяващи цвята[13]: червеникавокафяв (Reddish Brown), зелен (Green) и черен (Black). Флагманът е наличен за предварителна поръчка в България от 5ти до 30ти септември в зелено и черно.

 

[1] Най-тънкият сгъваем телефон в света досега.

[2] Данни от лабораториите на HONOR. 9,2 мм се отнася до дебелината в сгънато състояние на черния модел HONOR Magic V3. Общата дебелина не включва вътрешните и външните защитни слоеве на екрана и повдигнатата част на камерата. Действителните данни може да варират в зависимост от конфигурациите, производствените процеси и методите на измерване. Моля, вижте действителното устройство.

[3] Данни от лабораториите на HONOR, базирани на най-леката версия, която се предлага в черен цвят. Други версии тежат приблизително 230 г. Действителното тегло може да варира в зависимост от конфигурациите на продукта, производствените процеси и методите на измерване.  Общото тегло включва батерията, но не включва теглото на протекторите на дисплеите или SIM картите. Действителното тегло може да варира в зависимост от конфигурациите на продукта, производствените процеси и методите на измерване.

[4] Данни от лабораториите на HONOR. Поддържа се само от черния модел на HONOR Magic V3. Нивото на устойчивост на падане се тества чрез сравняване на нанокристално стъкло от второ поколение с обикновено стъкло върху носители със същото тегло. Като прецизен електронен продукт, мобилният телефон все още е изложен на риск от повреда при изпускане. Моля, старайте се да избягвате изпускания и удари.

[5] Данни от лабораториите на HONOR. Поддържа се само от черния модел на HONOR Magic V3.

[6] Данни от лабораториите на HONOR.

[7] Със заобления дизайн на дисплея дължината на диагонала на вътрешния екран е 7,92 инча, а дължината на диагонала на външния екран е 6,43 инча, когато се измерва като стандартен правоъгълник (действителното зрително поле е малко по-малко и на двата екрана ).

[8] Този продукт не е медицинско оборудване и не може да се използва за лечение.

[9] 4320 Hz високочестотно затъмняване с широчинно-импулсна модулация (PWM) е сертифицирано от TÜV Rheinland Flicker-free и постига ниво на затъмняване без риск. Стандартът за изпитване за сертифицирането без трептене на TÜV Rheinland следва корелацията между нивото на риска от трептене и честотата на трептене в стандарта IEEE Std 1789-2015, който определя нивото без трептене, когато честотата на затъмняване е по-висока от 3125 Hz. Външният екран на HONOR Magic V3 поддържа 4320 Hz ултрависокочестотно PWM затъмняване, а вътрешният екран поддържа 3840 Hz ултрависокочестотно PWM затъмняване, ефективно при ситуации с ниска яркост. Телефонът не е медицинско оборудване и не трябва да се използва за лечение.

[10] Типичният капацитет на батерията е 5150 mAh, а номиналният капацитет на батерията е 5050 mAh.

[11] 66 W HONOR SuperCharge означава, че максималната изходна мощност на зарядното устройство е 66 W. Поддържаната максимална мощност за кабелно зареждане е 66 W при използване на оригиналното зарядно SuperCharge. Действителната мощност на зареждане може да варира в зависимост от индивидуалните различия, потребителските навици и факторите на околната среда. Моля, вижте действителната ситуация.

[12] Трябва да закупите безжично зарядно устройство със супер бързо зареждане на HONOR със спецификация на зареждане не по-малко от 50 W. Действителната мощност на зареждане може да варира в зависимост от индивидуалните различия, потребителските навици и факторите на околната среда. Моля, вижте действителната ситуация.

[13] Наличността на цветовете може да варира според региона.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *