Yettel предлага 25% отстъпка за смартфони и смарт часовници при рециклиране на стари устройства

През септември селекцията с отстъпки включва OPPO Reno12 FS 5G 512GB, HMD Skyline 5G 256GB, SAMSUNG Galaxy Watch FE BT, RIVERSONG Motive 6C Pro

 

До края на месеца всеки клиент на Yettel може да се възползва от 25% отстъпка от цената на избрани нови устройства при връщане на стар смартфон, таблет или смарт часовник за рециклиране, независимо от състоянието им, чрез услугата „Рециклирай и спести“. През септември моделите, участващи в кампанията, са OPPO Reno12 FS 5G 512GB, HMD Skyline 5G 256GB, SAMSUNG Galaxy Watch FE BT, RIVERSONG Motive 6C Pro.

Абонатите на оператора могат да се възползват от офертите с подновяване или сключване на нов двугодишен договор към план Total Unlimited в магазините на оператора и онлайн чрез промокод “RECYCLE25” за покупки в брой или на лизинг. Връщането на старото устройство може да стане в офис на Yettel или чрез куриер при доставка на новият продукт.

OPPO Reno12 FS 5G 512GB се предлага в зелен и оранжев нюанс, като има и IP64 сертификат за водоустойчивост. Екранът му е 6,67-инчов AMOLED панел с резолюция от 1080х2400 пиксела и опресняване на картината със скорост до 120Hz. Процесорът на устройството е Mediatek Dimensity 6300, подкрепен от цели 12 GB RAM, а пространството за вътрешно съхранение се равнява на 512 GB. Тройната конфигурация от камери на гърба на устройството включва 50MP основен сензор, 8MP ултраширокоъгълен и 2MP макрообектив, а предната камера е 32MP. Батерията на апарата се равнява на 5000 mAh и може да се зарежда със скорост до 45W с кабел, както и безжично. Цената на OPPO Reno12 FS 5G 512GB при рециклиране на старо устройство и подписване на двугодишно споразумение за план Total Unlimited 59.99, възлиза на 277,49 лева в брой или 13,69 лева на месец.

HMD Skyline 5G 256GB се отличава с това, че всеки може сам да смени в няколко лесни стъпки дисплея, задния панел, батерията и порта за зареждане. Цветовите му вариации са две – черно и розово. Екранът на устройството е 6,55-инчов P-OLED панел с FHD+ резолюция и до 144Hz скорост на опресняване. Процесорът е Snapdragon 7s Gen 2 и оперира в комбинация с 12 GB RAM, а вътрешната памет се равнява на 256 GB. Основната конфигурация от камери се състои от 108MP сензор с OIS, 50MP телефото обектив, позволяващ 2х оптично приближаване и 13MP ултраширокоъгълна камера. Батерията на HMD Skyline 5G 256GB е с капацитет от 4600 mAh и може да се зарежда посредством Type-C порта с до 33W скорост, както и безжично. Потребителите могат да спестят 25% от цената му, ако върнат старо смарт устройство за рециклиране и подпишат или подновят договор към план Total Unlimited 59.99. До края на месечната кампания той може да бъде закупен за 397,49 лева в брой или за 19,19 лева с лизинг за две години.

SAMSUNG Galaxy Watch FE BT тежи едва 26 грама, което позволява денонощно носене без излишен дискомфорт. Корпусът му е изработен от алуминий, а 1,2-инчовият дисплей е предпазен от стъкло със сапфир-кристал. IP68 сертификатът и водоустойчивостта до 5ATM позволяват гмуркане до 50 метра. Смарт часовникът е оборудван с богат набор от сензори, включително акселерометър, барометър, жироскоп, сензор за светлина, както и сензор за анализ на биоелектричен импеданс. С помощта на последния може да се направи измерване за състава на тялото, което ни дава повече информация за стойности като процент телесни мазнини, маса на скелета, мускулна маса и др. Часовникът може да проследява почти 100 различни вида активности, сред които са водни и зимни спортове и дори отделни упражнения на фитнес уреди. Цената на модела в момента е 322,49 лева в брой или 14,99 лева на месец за период от две години.

RIVERSONG Motive 6C Pro е с метален корпус и използва 22 мм сменяеми каишки, което позволява да бъде нагоден към богат набор от стилове и вкусове. 1,3-инчовият му LCD дисплей е с висока разделителна способност от 320х320 пиксела. Смарт часовникът разполага с някои любопитни функции като гласов асистент с изкуствен интелект, функция за намиране на телефон, управление на камерата на свързан смартфон, Bluetooth разговори и напомняния за раздвижване, ако стоим седнали прекалено дълго. Сензорите на RIVERSONG Motive 6C Pro позволяват денонощно проследяване на сърдечния ритъм, мониторинг на стреса, измерване на нивата на кислород в кръвта, проследяване на съня, както и на над 100 спортни режима. Цената на часовника до 30 септември е 104,99 лева в брой или 4,49 лева на лизинг за две години, ако бъде върнато старо устройство за рециклиране.

„Рециклирай и спести“ е част от пакета с услуги „Смартфон вселена“ на Yettel, който нарежда телекома сред най-добрите места за закупуване и удължаване живота на смарт устройствата. Той включва опции за смарт лизинг, удължена гаранция на смартфоните от три години, възможност за сключване на допълнителна застраховка „Смартфон протект“ и обслужване в собствен оторизиран сервиз на телекома.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *