Motorola представи moto g55 5G и moto g35 5G

moto g55 5G

Новите попълнения от moto g серията пристигат с впечатляващи дисплеи и кристален звук, задвижван от  Dolby Atmos

 

Motorola обяви две нови попълнения на серията moto g: moto g55 5G и moto g35 5G. И двете устройства са проектирани да предоставят първокласно развлекателно изживяване, съчетавайки екрани, достойни за кино, мощна система от камери, завладяващ звук, стилен дизайн и висока производителност.

moto g55 5G

Moto g55 5G е в крак с индивидуалните нужди на всеки потребител – от висока продуктивност офиса до несравними мобилни изживявания извън него.

Зашеметяващият му 6,49“ дисплей FHD+ LCD дисплей със 120Hz честота на опресняване осигурява ярки цветове и ясни визуални ефекти за плавно зрително изживяване. Независимо дали гледате любимо ТВ предаване или играете игри, дисплей изживяването се допълва от стерео високоговорители, задвижвани от  Dolby Atmos, които предоставят дълбочина, яснота и детайлност на всеки звук.

moto g55 5G е задвижван от процесора MediaTek Dimensity 7025 с честота до 2,5 GHz, което гарантира плавни стрийминг и игри без забавяне. Той поддържа и 5G свързаност, осигурявайки бързо и надеждно мобилно изживяване. С до 12GB RAM и 256GB памет устройството се справя безпроблемно и с мултитаскинга, и с нуждите за съхранение. Moto g55 5G предлага и ексклузивни софтуерни Motorola функции като Smart Connect, което позволява безпроблемно взаимодействие между смартфона с таблет, телевизор и компютър с Windows.

Системата на камерата на moto g55 5G е друг отличителен елемент на устройството, като основната 50MP камера идва с  технологията Quad Pixel, която комбинира четири пиксела в един, както и технология за автофокус. Тя включва и обектив Macro Vision за сложните детайли и оптична стабилизация на изображението (OIS) за детайлни изображения без вибрации. Устройството е оборудвано и с 8MP ултра широкоъгълна камера за заснемане на обширни пейзажи и 16MP селфи камера с Face Retouch опция, която гарантира, че всеки обект на снимката ще изглежда по най-добрия възможен начин.

Що се отнася до издръжливостта на батерията, moto g55 5G е оборудван с 5000mAh батерия и поддържа 30W TurboPower зареждане, което подсигурява енергия през целия ден. Елегантният дизайн на moto g55 5G предлага гладка и водоустойчива конструкция в модерни цветове като Forest Grey, Smoky Green и Twilight Purple.

moto g35 5G

Moto g35 5G е второто ново попълнение в серията moto g и разполага с голям 6,72-инчов FHD+ LCD дисплей със 120Hz честота на опресняване. Устройствотото се отличава с ниво на яркост от 1000 нита и функция Display Colour Boost, която подобрява контраста и цветовете на екрана – това го прави идеален за използване на открито дори при ярки условия. Подобно на moto g55 5G, смартфонът разполага със стерео високоговорители от Dolby Atmos, които гарантират завладяващо аудио изживяване.

moto g35 5G също поддържа 5G свързаност и се предлага с до 8GB RAM и 256GB памет. Захранва се от стабилен процесор, който се справя с лекота с мултитаскинга и осигурява гладко и бързо потребителско изживяване.

Любителите на фотографията ще оценят 50МР система от камери на moto g35 5G, която също включва Quad Pixel и технология за автофокус, както и 8МР ултра широкоъгълна камера и 16МР селфи камера с режим Face Retouch. Това устройство също предлага отлична производителност при заснемането на висококачествени изображения и видеоклипове.

Moto g35 5G е проектиран да бъде в крак с натовареното ежедневие, като разполага с 5000 mAh батерия с възможност за 18W бързо зареждане. Дизайнът му е стилен и водоустойчив, а смелите цветови варианти като Leaf Green, Guava Red, Midnight Black и Sage Green позволяват на потребителите да изразят своя стил.

И двете устройства са създадени, за да издържат дълго, а дисплеите им са снабдени със защитното стъкло от трето поколение Corning Gorilla Glass 3 за допълнителна защита срещу ежедневни злополуки. За още повече потребителско спокойствие те се предлагат с възможностите Moto Secure и Family Space, които предпазват допълнително устройството и данните в него.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *