Motorola представи премиум устройствата Edge 50 и Edge 50 NEO

Снимка: Motorola Edge 50 neo

Новите устройства от премиум серията motorola edge пристигат с впечатляваща система от камери, мощни moto ai функции и елегантен дизайн с доказана издръжливост

 

Motorola представи две нови попълнения от премиум серията motorola edge 50: motorola edge 50 и motorola edge 50 neo. Серията Edge 50 предоставя на потребителите перфектното балансирано мобилно изживяване, съчетаващо красив дизайн, възможност за творчески импровизации и най-съвременни функции.

Устройствата са оборудвани със страхотна система от камери, задвижвана от moto ai и силата на изкуствения интелект, която позволява на потребителите да изразят креативност и да заснемат впечатляващи кадри в различни условия на осветление.

Новите попълнения на серията motorola edge 50 са проектирани с мисъл за издръжливост. И двете устройства са защитени съгласно стандартите IP68, за да издържат на прах, мръсотия и пясък с размер над 1 мм, както и на потапяне в сладка вода на дълбочина 1,5 метра за период до 30 минути. Отвъд това, и двете устройства покриват и военен стандарт за издръжливост с рейтинг MIL-STD-810H, което значи, че са преминали успешно строгите тестове за устойчивост и използване в екстремни условия на околната среда. Цялата тази издръжливост е допълнена от устойчивото на надрасквания стъкло на Corning Gorilla Glass 5.

Motorola edge 50 – върхът на производителността

motorola edge 50 е предназначен за потребители, които изискват първокласно изживяване. Той се отличава с елегантен, тънък корпус и емблематичния за серията edge дисплей с извити краища, който допълва красивия му външен вид. Устройството се предлага в три изтънчени Pantone цвята – зеленият Jungle Green, бледосивият Koala Grey и цветът на годината на Pantone – Peach Fuzz. Еdge 50 излъчва елегантност и с първокласните материали, от които е създаден, включително веган кожа и веган велур.

Красивият външен вид на motorola edge 50 съвсем не означава компромис с неговите функции и производителност – устройството се отличава във фотографията и видеографията, като разполага с мощна система от камери, управлявана от силата на изкуствения интелект (moto ai) и сензора LYTIA на Sony. Тази комбинация позволява на потребителите с лекота да заснемат зашеметяващи изображения при всякакви условия на осветеност. Светлочувствителността на основната камера, съчетана с оптичната стабилизация на изображението (OIS) и Quad Pixel технологията, която съчетава четири пиксела в един голям, осигурява ясни и кристални снимки дори при слаба светлина.

За онези, които искат да уловят отдалечени детайли или портрети от професионално ниво, 10МР телеобектив предлага 3-кратно оптично увеличение и забележителен 30-кратен superzoom. 13MP ултраширокоъгълен обектив е идеален за заснемане на обширни пейзажи или групови снимки, а вграденият Macro Vision обектив разкрива детайлите на обектите, заснети в близък план.

Зад сензорите на камерата силата на изкуствения интелект (moto ai) обработва изображенията, работейки с всички обективи, като смесва експозициите, за да доведе изображението до перфектен краен резултат. Moto ai работи директно върху некомпресирания кадър, за да запази дeтайлите, по-богатите цветове и фините текстури.

Подобренията на Moto ai са ясно забележими и в усъвършенстваните видео функции. Адаптивната стабилизация автоматично се настройва към движението на човек, осигурявайки изключителна стабилизация, когато той има нужда от нея. Потребителите на motorola edge 50 могат да изберат и функцията за дълга експозиция, за да заснемат само с едно докосване кадър на движеща се вода или светлинни пътеки.

6,7-инчовият безрамков POLED дисплей на motorola edge 50 осигурява завладяващо зрително изживяване с над един милиард цвята, HDR10+ яркост и Super HD (1220P) резолюция.

Задвижван от мобилната платформа Snapdragon 7 Gen 1 Accelerated Edition, motorola edge 50 предлага производителност от най-висок клас за мобилно забавление, стрийминг и мултитаскинг. С до 512 GB място за съхранение и 12 GB RAM това устройство се справя с лекота с всяка задача. Бързото зареждане TurboPower с мощност 68 W осигурява енергия за цял ден само за няколко минути, а безжичното зареждане с мощност 15 W осигурява допълнително улеснение и захранване на устройството енергия в движение.

Снимка: Motorola Edge 50 neo
Снимка: Motorola Edge 50 neo

Motorola Edge 50 Neo: баланс между елегантен външен вид и функционалност

 motorola edge 50 neo е второто от двете нови попълнения към серията Motorola Edge 50. То е предназначено за потребители, които предпочитат по-компактно устройство, без да правят компромис с функционалността. Edge 50 neo предлага елегантен и лек външен вид и се предлага в четири ярки цвята: смелият червен нюанс Pantone Poinciana, елегантният бежов Pantone Lattè, сивият Pantone Grisaille и класическо синият Pantone Nautical Blue.

Това устройство също е изработено от първокласни материали, включително веган кожа и веган велур, за да пасне на различните потребителски стилове.

motorola edge 50 neo е предназначен за потребители, които предпочитат по-компактно устройство, без да правят компромис с функционалността. То предлага елегантен, лек корпус, който се държи удобно в ръка, и се предлага в четири ярки цвята: смелият червен нюанс Pantone Poinciana, елегантният бежов Pantone Lattè, сивият Pantone Grisaille и класическо синият Pantone Nautical Blue. Това устройство също е изработено от първокласни материали, включително веган кожа и веган велур, за да пасне на различните потребителски стилове.

motorola edge 50 neo има същата усъвършенствана система на камерата като edge 50, поддържана от moto ai и сензора LYTIA на Sony. Тя позволява на потребителите да заснемат висококачествени изображения без усилие, независимо от условията на осветление. И в това устройство комбинацията от светлочувствителността на основната камера, оптичната стабилизация (OIS) и технологията за фокусиране с всички пиксели осигуряват магията на заснемане на кадъра. 10МР телеобектив и усъвършенстваните функции на камерата допълнително увеличават гъвкавостта на edge 50 neo, като позволяват на потребителите да разгърнат творчеството си и да заснемат широк спектър от обекти – от далечни детайли до сложни близки планове. Обработката от Moto ai продължава да осигурява изключително качество на изображенията, като запазва богатите цветове, текстури и детайли във всяка снимка.

Въпреки компактния си размер motorola edge 50 neo предлага впечатляващ 6,4-инчов pOLED дисплей, който осигурява над един милиард цвята и яркост HDR10+ за завладяващо визуално изживяване.

Задвижван от MediaTek 7300, motorola edge 50 neo е проектиран да балансира производителността и енергийната ефективност, като поддържа целодневен живот на батерията, без да жертва функциите moto ai. С до 12 GB RAM и поддръжка на RAM Boost, edge 50 neo осигурява плавен мултитаскинг и бързо стартиране на приложения, което го прави универсален спътник за ежедневните задачи.

Снимка: Motorola Edge 50 neo
Снимка: Motorola Edge 50 neo                                 

Предимствата на софтуера:

С новите edge устройства на motorola потребителите могат да се насладят на интуитивно, персонално изживяване с подобрени функции за сигурност без аналог.

Те могат лесно да персонализират edge устройството като избират шрифтове, цветове и облик на приложенията по свой вкус. Благодарение на moto ai са налични и изживявания като Style Sync и Magic Canvas. Style Sync позволява лесното генериране на тапети и теми, които да съответстват на индивидуалния стил на, а с Magic Canvas всеки може да разгърне въображението си в зашеметяващи визуализации само с текстова команда.

Потребителите могат също така да използват лесни интуитивни жестове като завъртане и докосване, за да управляват различни функции или да стартират любимите си приложения. С опцията Family Space родителите могат да контролират достъпа на децата и времето, което те прекарват на екрана. Функцията Smart Connect позволява синхронизирането на Edge устройствата с компютър, а Moto Secure гарантира, че смартфонът и данните в него са защитени с най-високите настройки за сигурност.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *