HONOR предизвиква SAMSUNG, като поднася най-малкото извинение върху най-тънкия сгъваем телефон в света

HONOR, водещ световен доставчик на модерни устройства, поднесе най-малкото извинение в света на собствениците на Samsung Galaxy Z Fold, докато се подготвя за европейската премиера на най-тънкия сгъваем телефон – HONOR Magic V3.

С размери само 4,35 мм в разгънато състояние, 9,2 мм в сгънато състояние и тегло от едва 226 г, HONOR осъзнава трудното положение, в което е поставил собствениците на Samsung Galaxy Z Fold, и публикува искрено публично извинение, за да компенсира неудобството, причинено на тези, които вече са закупили по-масивната алтернатива на Samsung.

Като признание за потенциалното разочарование, което клиентите на Samsung може да изпитат от покупката на по-дебел и тежък сгъваем телефон преди пускането на водещото на пазара устройство на HONOR, брандът гравира дългото извинение от 813 символа по дължината на пантата на Magic V3.

Това публично изявление, съчетаващо върховни технологии с една от най-старите форми на изкуство в света, е реализирано в сътрудничество със 78-годишния британски микрохудожник Греъм Шорт. Познат като “Гениалните ръце”, Греъм е прочут със способността си да създава сложни шедьоври върху най-малките платна, създавайки толкова миниатюрни творби, които могат да бъдат напълно оценени само под микроскоп.

В хармония с ангажимента на HONOR да разработи водещ сгъваем телефон с Magic V3, отдадеността на Греъм към неговото изкуство също изисква абсолютна прецизност. Той е овладял до съвършенство умението да работи между ударите на сърцето си, за да постигне необходимата точност в своята работа. Това изключително ниво на посвещаване му позволява да създава само четири шедьовъра всяка година – впечатляващо постижение, което привлича клиенти като Елтън Джон, Стивън Фрай и Ким Кардашиян.

„HONOR Magic V3 беше уникално предизвикателство, с неговите изключително тънки, заоблени ръбове, които правят дори микроскопичното гравиране трудно.“ – обясни Греъм. „Въпреки това аз никога не се отказвам от предизвикателство. Макар че Magic V3 е най-тънкият сгъваем телефон в света, успях да гравирам пантата му с дългото 166 думи извинение на HONOR. Предизвикателството не беше само в това, че е тънък, но и в изненадващо здравия метал, който изискваше използването на диамантени остриета за гравирането.“

Ръчното гравиране на извинението е отнело на Греъм 90 часа и може да бъде прочетено само с микроскоп поради пространствените ограничения на Magic V3.

Авикар Джоли, главен маркетинг директор на HONOR EUROPE, добави: „Искахме да признаем неудобната ситуация, в която поставихме собствениците на Samsung Galaxy Z Fold, и почувствахме, че е правилно да поднесем искрено извинение. Обаче, без да имаме подръка хартия, избрахме Magic V3 за нашето платно. Поради неговия водещ в света тънък дизайн, трябваше значително да намалим размера на текста, създавайки най-малкото извинение в света върху най-тънкото сгъваемо устройство в света. Съжаляваме, собственици на Samsung!“

Цялото извинение от 166 думи гласи: „Уважаеми собственици на Samsung Galaxy Z Fold, извинявайте. Знаем, че бяхте развълнувани да си купите телефон, който се сгъва на половина и се побира в джоба ви, макар и по странен начин. Обещано ви беше бъдещето, техническо чудо, свят на безграничен мултитаскинг и производителност. А сега вероятно гледате новия HONOR Magic V3 и се чувствате малко… предадени. Размерът има значение и ние разбираме вашата болка. Все едно да сте фаворит за златен медал и накрая да завършите последен в състезанието – да знаете, че съществува по-тънък, по-лек и по-издръжлив сгъваем телефон, е достатъчно, за да накара всеки да постави под въпрос избора си. Разбираме ви. Вие бяхте първите, които смело се впуснаха в неизследваните територии на сгъваемите екрани със съмнителна издръжливост. Заслужавате по-добро. Всъщност, заслужавате златен медал. Съвсем сериозно, ние в HONOR сме ангажирани с това да разширяваме границите на технологиите и да ви предлагаме най-доброто възможно сгъваемо изживяване. Просто казваме… нормално е да се чувствате разочаровани. И ние бихме се чувствали така. HONOR ще проведе пресконференция на IFA 2024 в Берлин, Германия, на 5 септември, където ще бъдат обявени повече подробности за пристигането на Magic V3 в Европа.“

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *