На предстоящото изложение IFA 2024 в Берлин, HONOR ще представи Magic V3

На предстоящото изложение IFA 2024 в Берлин, HONOR ще представи Magic V3, флагманът, който задава нови стандарти за лекота и издръжливост при сгъваемите смартфони.

Въпреки че е най-тънкият сгъваем смартфон в стил книга, HONOR Magic V3 е проектиран да издържа на ежедневно износване. Подложен на екстремни тестове, включително хидравлична преса, HONOR Magic V3 демонстрира несравнима устойчивост и издръжливост. Ето видеоклип на теста:

Видео: Тест с хидравлична преса

Материалът от второ поколение HONOR Super Steel, разработен от компанията, се използва като материал за пантите в HONOR Magic V3. В този предизвикателен тест материалът беше изправен срещу гранитна скала и успешно я смачка на парчета. Освен това той издържа на сила от 1150 кг под хидравличната преса.

Ето малко повече информация за несравнимата устойчивост и издръжливост на HONOR Magic V3:

– Панта, изработена от HONOR Super Steel: Пантата HONOR Super Steel е изградена от най-здравия материал за панти в индустрията с издръжливост на опън от 2100 MPa. За разлика от стандартните практики в индустрията, които включват само един комплект шарнирни рамена, HONOR Magic V3 добавя допълнителен комплект шарнирни рамена към HONOR Super Steel пантата. Този дизайн значително подобрява устойчивостта на пантите с впечатляващите 1250% в сравнение с HONOR Magic V2. С тези подобрени материали и чисто новата архитектура на сгъване, HONOR Magic V3 издига устойчивостта и надеждността на сгъване на пантата на ненадминато ниво. Смартфонът може да издържи до 500 000 цикъла на сгъване, което гарантира издръжливост и дълготрайност.

– Водещи в индустрията специални влакна: С издръжливост до 5800 MPa, това са супер влакната на 21-ви век, които надминават здравината на други материали като Кевлар (Kevlar) и въглеродни влакна.

– HONOR Super Armored Inner Screen: Този зашеметяващ супер брониран вътрешен дисплей използва иновативен устойчив на удар материал от силиконов гел. В случай на изпускане или падане, този течен материал бързо се втвърдява в рамките на милисекунди и осигурява изключителна устойчивост на удар.

– HONOR Нанокристален щит против надраскване (Anti-scratch NanoCrystal Shield): С усъвършенствани материали, които имат 50% по-висока кристална плътност, дисплеят предлага до 10 пъти подобрени възможности за поглъщане на удар в сравнение с обикновените очила и така осигурява изключителна издръжливост срещу случайни изпускания.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *