Panasonic представи новата си серия самобръсначки 900s

Panasonic представи серията 900s, с размер на длан и 5 остриета, проектирана за изключителна функционалност и ефективност

 

Като премахва традиционната дръжка, серията 900s намалява употребата на пластмаса с 40% и предлага маневреност, позволявайки на потребителите да държат бръснещата глава удобно в дланта си. Формата ѝ подобрява контрола и осигурява по-гладко бръснене, като позволява на потребителите да подобрят своята рутина за бръснене както по отношение на своя личен стил, така и на самия процес на бръснене.

В допълнение към дизайна, серията 900s осигурява ниво на качество на работа, присъщо за Panasonic. Оборудвана с мощен линеен двигател, използващ усъвършенствана магнитно-лъчева технология с 70 000 режещи движения в минута, серията 900s осигурява чисто, плътно и дълготрайно бръснене независимо от нивото на батерията.

Като всички самобръсначки на Panasonic, и серията 900s е проектирана с помощта на експертизата на японските самурайски мечове. Петте усъвършенствани остриета и фолиото са изработени от неръждаема стомана, а вътрешните ножчета са нано-наострени до 30 градуса, което подобрява издръжливостта и намалява риска от дразнене. Самобръсначката разполага с две остриета за финиш, които бръснат плътно от корена на всеки косъм, ножче за дебели бради, което се справя с дългите полегнали косъмчета по челюстта и около врата, и две повдигащи остриета с обратни заострени ръбове, които повдигат и подстригват полегналите косъмчета. Усъвършенстваната ефективност на тези издръжливи остриета преодолява гъстата брада за нежно бръснене при всяко преминаване, намалявайки увреждането на кожата и поддържайки бръсненето толкова гладко, колкото в първия ден, до пет години.

Panasonic са включили и технология Responsive Beard Sensor+ в новата серия 900s. С помощта на прецизно отчитане 233 пъти в секунда, самобръсначката увеличава мощността, където растежът на косъма е интензивен и я намалява в по-редките зони, за да осигури равномерен завършек.

Серията 900s е 100% водоустойчива и миеща се, така че може да се използва както за сухо, така и за мокро бръснене, с гел, пяна или дори под душа.

Освен това моделът ES-PV6 е изработен от материята NAGORI с уникална шарка, наподобяваща камък, получен от океански минерали, което придава на всяка самобръсначка индивидуален вид.

Серията 900s ще се предлага в NAGORI мраморно бяло (ES-PV6B-W) и матово черно (ES-PV3B-K).

В допълнение към серията самобръсначки Series 900s, Panasonic също създаде и серията 700s със семпъл елегантен дизайн и функции, които са от полза за ежедневния модерен начин на живот.

Серията 700s въплъщава стилен външен вид, който се вписва във всеки дом, а иновативният дизайн осигурява безпроблемна работа с детайли като плъзгащия се ключ за захранване, който позволява двустранна работа и лекота на използване.

Със свръхбърз линеен мотор, осигуряващ 39 000 напречни режещи движения в минута, технология

Responsive Beard Sensor Technology и усъвършенствана система за рязане с три ножчета, нано-наточени на 30 градуса, можете да разчитате на серията Series 700s за ефективно и удобно бръснене всеки ден. Серията 700s е налична в сребристо/черно и сребристо/бяло.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *