Flip включва в предложенията си две нови продуктови категории – лаптопи и смарт часовници

Flip.bg, технологичният стартъп, който насърчава кръговата икономика чрез обновяване на различни устройства и повторното им предлагане на пазара в отлично състояние, добави две нови продуктови категории на платформата.

На нея вече са налични лаптопи и смарт часовници на Apple, обновени по най-високите стандарти – преминали 67 специализирани и специфични за продуктите тестове за качество на хардуер и софтуер, цени до 40% по-ниски в сравнение с нови устройства, 24 месеца гаранция, над 85% здраве на батерията, 30-дневна политика за безплатно връщане, различни опции за плащане, включително на вноски с 0% лихва.

„Амбицията ни още от създаването на компанията е да предлагаме максимално широко портфолио от ремаркетирани технологични продукти, за да изпълним мисията ни да насърчаваме отговорните и устойчиви потребителски навици при купуването и употребата на електроника“, казва Вера Петрова, управител на Flip.bg. „За първите две седмици от пускането им двете нови категории регистрираха 2,7 пъти по-високо търсене. Това показва, че те са очаквани и търсени от клиентите, на които сега предоставяме още по-висока добавена стойност при вземането на смарт решения за закупуване на ремаркетирани устройства“, допълва тя.

По данни на Flip, в България смарт часовниците са най-търсени от новите продуктови категории, като през м. юли 2024 г. процентът им на продажби е два пъти по-висок (x 1,95) в сравнение с продадените телефони. Друга специфика за българския пазар е, че потребителите са по-склонни да купуват най-новите модели устройства – 56% от всички Apple WatchSeries 9, продадени от Flip, са поръчани от България.

В момента на Flip.bg се предлагат различни модели лаптопи и смарт часовници на Apple, сред които най-търсени след пускането на двете нови категории са:

  • Лаптоп MacBook Air 13″ 2020 M1 и MacBook Air 13″ 2022 M2
  • Смарт часовник Watch SE 2020 и WatchSeries 6 2020

В плановете на Flip за развиването на новите продуктови категории е включването на нови брандове като Samsung, Google, Lenovo и Garmin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *