AOC U27B3CF: 4K USB-C решение за съвременните професионалисти

Специалистът по дисплеите AOC с гордост представя U27B3CF, 27-инчов (68,6 cm) 4K монитор, който съчетава зашеметяващи изображения с лесна за използване USB-C свързаност. Проектиран за потребители, работещи от вкъщи, гъвкави професионалисти и творци, които изискват както качество, така и функционалност, този монитор задава нов стандарт за ефективност на работното място.

Ненадмината яснота и модерна свързаност
Отличаващ се с 27-инчов IPS панел с 4K UHD резолюция (3840×2160), AOC U27B3CF предлага ясни, реалистични изображения с плътност от 163 PPI – идеален за професионалисти, които ценят както големината на екрана, така и качеството на изображението. Тази комбинация дава възможност на потребителите да разглеждат множество документи, електронни таблици или приложения едновременно едни до други с ясен текст и ярки изображения. Високата плътност на пикселите позволява прецизна работа при редактиране на снимки и графичен дизайн, за да могат креативните професионалисти да се възползват максимално от всеки сантиметър екранно пространство.

10-битовата дълбочина на цвета (8-бита + FRC) и 1,07 милиарда цвята осигуряват плавни цветови градиенти, докато съвместимостта с HDR10 вдъхва живот на съдържанието с подобрен контраст и яркост. С пикова яркост от 350 нита, този монитор осигурява живи изображения дори в добре осветена домашна или офис среда.

В основата на привлекателността на този монитор е неговият USB-C порт с 65 W USB захранване, което позволява на потребителите да свързват и зареждат лаптопи с един кабел. Тази функция, комбинирана с два допълнителни USB 3.2 порта, превръща U27B3CF в хъб за периферни устройства като клавиатура и мишка и рационализира работното пространство. Мониторът предлага и два HDMI 2.0 порта, осигуряващи разнообразни възможности за свързване на множество устройства.

Подобрен комфорт и многофункционалност
Насочен предимно към домашни и офис потребители, U27B3CF може да се похвали с технологията Adaptive-Sync за променливи честоти на опресняване и 4 милисекунди GtG време за реакция, което означава плавни визуализации без разкъсвания както за работа, така и за любителски гейминг сесии от време на време. Ергономичната стойка предлага 110 мм регулиране на височината и възможност за накланяне от -5° до 20° за повече комфорт по време на продължително използване. За потребители, предпочитащи алтернативни опции за монтаж, като рамена за монитори или стенни стойки, мониторът е съвместим с 100×100 мм VESA монтаж.

3-странният безрамков дизайн на U27B3CF не само осигурява елегантен, модерен външен вид, но и намалява разсейването, особено при работни организации с няколко монитора. Два вградени 2W високоговорителя осигуряват добро аудио за ежедневна употреба и намаляват нуждата от външни тонколони в повечето ситуации като например видео разговори. Мониторът включва LowBlue режим и Flicker-Free технология, за да намали напрежението и умората на очите вследствие на продължителна употреба и гарантира, че потребителите могат комфортно да работят или да се наслаждават на забавления часове наред.

Разширяване на B3 серията
U27B3CF е най-новото допълнение към многофункционалната B3 серия на AOC, проектирана да откликне на разнообразните нужди на домашни и бизнес потребители. Серията вече предлага широка гама от опции, от Full HD до 4K резолюции, в различни размери и набори от функции. Гамата включва наскоро пуснатия Q27B3CF2, 27-инчов QHD монитор с USB-C свързаност и 100 Hz честота на опресняване, обслужващ потребители, за които плавното изобразяване е приоритет. За тези, търсещи достъпни 4K опции, 27-инчовите U27B3A и U27B3AF предлагат UHD резолюция с честота на опресняване от 60 Hz, като U27B3AF има регулируема по височина стойка.

Новият 27-инчов U27B3CF комбинира много от тези характеристики – съчетание от 4K резолюция с вход за USB-C и 65 W захранване, предоставящи на потребителите мощно, всичко-в-едно решение за модерните, хибридни работни пространства.

Разнообразната гама B3 гарантира правилния избор за потребителите, независимо дали се нуждаят от базова функционалност или разширени функции. Винаги ще има монитор от серията B3, който да отговаря на техните специфични нужди и бюджет.

Цени и наличност
AOC U27B3CF предлага изключителна яснота, живи цветове и разширени функции за свързване, които подобряват както продуктивността, така и свободното време за забавление на потребителите. AOC U27B3CF ще бъде наличен от юли 2024 г. на атрактивната крайна препоръчителна цена на дребно от 622 лв.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *