Ревю на новия робот за почистване Hobot Legee D8

Роботите за почистване вече са навсякъде около нас – по подовете в дома и офиса, както и по прозорците, променяйки начина, по който се грижим за нашите домове. Те ни спестяват време, същевременно постигайки много по-високо качество на почистване и правейки домовете ни по-здравословни и по-комфортни. А непрекъснатото внедряване на иновации в този клас устройства ги правят още по-функционални и ефективни.

Такъв е примерът с новия робот на марката Hobot – Legee-D8, в който компанията е внедрила редица новости. Той се отличава със способността си да компресира боклука и с двата си вакуум порта, които правят почти излишно почистването на централната четка, защото по нея се натрупва много малко боклук.

Този робот, като допълнение, няма отделни контейнери за сухо и мокро почистване, както е при много други модели, и става за всякакви настилки – когато стигне килим, той повдига мопа, спира пръскането и увеличава мощността на вакуума. В редакцията получихме една бройка от модела и в следващите редове ще споделим впечатленията си от него.

Външен вид

С размери 41 x 39 x 28 см., Legee D8 е лесен за съхранение дори в ограничени пространства. С компактната си форма роботът за почистване предлага удобство и ефективност, които ще улеснят ежедневните задачи у дома и офиса.

Какво има в комплекта

Освен самия робот Legee D8, в комплекта получавате също адаптер за захранване, зарядна база, филтър за прах и микрочастици, три броя странични четки за почистване на труднодостъпни места, бутилка за дозиране на почистващия препарат и комплект мопове. За удобство на потребителите, производителят е добавил упътване на български и гаранция от две години.

Комбинация от сухо и мокро почистване

Legee D8 съчетава сухо и мокро почистване, което го прави универсално решение за различни видове подови настилки, включително килими и плочки. В добавка неговата мощна система за вакуум гарантира безупречно премахване на мръсотия, прах и алергени, поддържайки въздуха свеж и чист.

База Lulu

Тази функционалност на модела е изключително удобна и ефективна, тъй като пере и подсушава мопа и го зарежда с препарат. Мръсният моп се изпира с помощта на две компактни четки, след което се подсушава с въздушна струя с температура 40 градуса.

Базата автоматично зарежда робота с чиста вода и препарат, което премахва нуждата от ръчно зареждане. Тази функция осигурява непрекъсната работа на робота за повече от месец без необходимост от допълнително обслужване.

Технология за компресиране на отпадъци

Както успяхме да се уверим сами по време на нашите тестове, новият Hobot D8 смачква отпадъците до пет пъти, като елиминира необходимостта от ежедневно почистване и минимизира разпространението на прах, причинено от изпразване на контейнера. Допълнителна полза е наличието на самопочистващ се протектор на филтъра, осигуряващ постоянна хигиена.

Функцията за самопочистване

гарантира постоянна производителност и хигиена, тъй като автоматично почиства протектора на филтъра, когато е необходимо. По този начин потребителите могат да разчитат на Legee D8 за ефективно почистване и свеж въздух в дома и офиса всеки ден.

Мощност

Legee D8 на Hobot се отличава с мощност на засмукване от 5000 Pa. Тази характеристика, в съчетание с централната четка и системата против заплитане на косми, гарантира безупречно почистване на различни видове подови настилки. В добавка, патентованата технология Anti-Tangle ефективно събира до 82% от космите и мъховете, преди те да достигнат централната четка, като допълнително подобрява ефективността на почистване.

Антибактериален моп

Когато стъпи върху килим, устройството автоматично повдига своя моп, като осигурява безпроблемно преминаване между различни повърхности. Самият моп е изработен от микрофибърна тъкан със сребърни йонни нишки, които предлагат множество предимства.

Цялото ревю за Legee D8 на Hobot може да видите в технологичния сайт Pixelmedia.bg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *