Philips Monitors повишават адреналина с Evnia 27M2C5200W

MMD, водещият специалист по дисплеи и лицензиран партньор на Philips Monitors, с гордост представя изцяло новото попълнение към продуктовата линия от геймърски монитори EVNIA – Evnia 27M2C5200W. Богато снабден с функции, този модел осигурява всичко необходимо на геймърите, за да извлекат максимума от всеки вид екшън сценарий. С щедър извит екран за по-голямо потапяне в действието, Fast VA панел, 280 Hz честота на опресняване и светкавично бързо време за реакция на движеща се картина (MPRT) от 0,3 милисекунди, този монитор обещава да бъде мощен нов съюзник на геймърите в игровото пространството.
Основни функции
• Fast VA панел за изпълнен с екшън геймплей
• Full HD за перфектна резолюция, контраст, яркост и цветове
• 280 Hz честота на опресняване за впечатляващо плавно движение
• HDR10 за един истински визуален празник на цветовете и нюансите
• Ергономична стойка с регулируема височина за оптимален комфорт
„Philips Evnia 27M2C5200W е мечтата на всеки геймър. Щедрият извит екран ви въвлича в играта, а ултра бързата честота на опресняване, и време за реакция на движеща се картина (MPRT) от само 0,3 милисекунди осигуряват гейминг изживяване с върхова скорост, което определено ще ви вдигне адреналина”, коментира Сезар Акоста, регионален продуктов мениджър за Gaming Monitors AOC и Philips EVNIA.
Върхова скорост, великолепни изображения, оптимален комфорт


Проектиран с мисъл за високоскоростен гейминг, Philips Evnia 27M2C5200W е оборудван с множество функции, позволяващи на потребителите да изпитат любимите си екшън игри в пълната им мощ. Fast VA панелът работи четири пъти по-бързо от конвенционален VA панел и предоставя ясни изображения дори при най-високите скорости. Същевременно, бързото време за реакция на движеща се картина (MPRT) от 0,3 милисекунди осигурява безпроблемна и гладка игра без никакво замъгляване или размазване. Но това далеч не е всичко. Ускорената честота на опресняване от 280 Hz означава, че дори и най-бързите действия на екрана се предоставят с безупречна точност, докато малкото входно закъснение гарантира, че всяко докосване или трепване на ръката се изпълняват незабавно на екрана за неповторимо предимство в скоростни състезателни игри. Гейминг режимът SmartImage добавя още повече удоволствие към изживяването с разнообразие от опции, които адаптират изображенията на монитора според типа игра, а интелигентният мерник Smart Crosshair осигурява по-точен прицел в шутър заглавия.
В допълнение към тези функции за подобряване на геймплея, Philips Evnia 27M2C5200W е истинско удоволствие за очите. Неговият 27-инчов извит екран разполага с 16:9 1920 x 1080 подобрен Full HD формат за красиви реалистични изображения с приятен ефект на потапяне в действието. HDR10 допълнително повишава визуалната производителност на този монитор с изключителна яркост, контраст и цвят за още по-богато визуално изживяване, независимо дали потребителите играят, гледат филми или обработват снимки.
Няма геймър, който да играе „само една игра“ и затова Philips Evnia 27M2C5200W включва няколко уелнес функции, които осигуряват оптимален комфорт по всяко време. Екранът може да се накланя, завърта и регулира на височина според предпочитанията на потребителя, докато функции като LowBlue и Flicker-free режимите осигуряват комфорт за очите. Този монитор е произведен и с грижа за околната среда. Опаковката е от 100% рециклируем материал, а корпусът е изработен без живак и PVC/BFR и отговаря на множество екологични и енергийни стандарти, включително RoHS, CB, TUV/ISO9241-307, CE Mark и FCC.
Цена и наличност
Philips Evnia 27M2C5200W вече е наличен за покупка на препоръчителна цена на дребно от 449 лв. с ДДС.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *