Ревю на смартфон HMD Pulse Pro – модерен дизайн и 3 години гаранция

Тази пролет HMD представи новия си смартфон Pulse Pro – един модел, който се отличава с много стилен и модерен дизайн, компактни размери и малко тегло. Същевременно неговите технически характеристики и функции могат да отговорят на всички изисквания за динамична работа и забавление в движение.

С голям IPS LCD дисплей телефонът предлага ярко и живо визуално изживяване, а двойната основна камера с 50-мегапикселов сензор и запис на видео с висока резолюция гарантира високо качество на снимките. В следващите редове ще ви представим модела, който имахме възможност да тестваме през последните седмици.

Външен вид и дизайн

Както вече споменахме, новият смартфон HMD Pulse Pro се отличава със своя тънък корпус и леко тегло. Още при отварянето на кутията прави впечатление колко компактно е устройството (163,2 мм. x 75 мм. x 8,6 мм.) и колко удобно приляга в ръката. В добавка апаратът се пренася лесно и във всякакви джобове. Същевременно външният му вид е стилен и съвременен, подходящ за хора, които ценят комбинацията от функционалност и елегантен дизайн. Тежи едва 196 грама, което прави носенето му още по-удобно.

Дисплей

Смартфонът разполага с 6,65-инчов IPS LCD дисплей с разделителна способност от 720 x 1612 пиксела. Той предлага ярко и живо визуално изживяване при 480 нита яркост и честота на опресняване от 90 Hz. Съотношението екран – корпус е около 86,8 процента, което не е най-добрия показател, но спецификите на дизайна правят това почти да не се усеща.

Както успяхме да се уверим по време на нашите тестове, HMD Pulse Pro е идеален за гледане на филми, мултимедия, за игри, браузване в мрежата и различни ежедневни задачи, благодарение на точната си визуализация на цветовете и гладкото движение на изображенията.

Впечатляваща селфи камера

HMD Pulse Pro разполага с двойна основна камера, включваща 50-мегапикселов широкоъгълен сензор с автофокус и 2-мегапикселов сензор за дълбочина. Разполага с LED светкавица и подобрен динамичен обхват (HDR). Направихме множество снимки в различни условия и можем да кажем, че апаратът прави ясни и детайлни снимки. Основната камера поддържа и запис на видео с резолюция 1080p при 30 кадъра в секунда.

Селфи камерата очаквано е единична и също разполага с 50-мегапикселов сензор, който, разбира се, поддържа запис на видео. Качеството на заснемане при нея също е на много високо ниво и може да обезпечи всеки инфлуенсър с мощен инструмент за създаване на видео съдържание.

Вижте цялото ревю в технологичния сайт PixelMedia.bg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *