Sony ULT Wear – ново поколение безжични слушалки с ANC и впечатляващ дизайн (Ревю)

Sony ULT Wear са представител на най-новото поколение преносими безжични слушалки с активно шумопотискане (ANC) на японския гигант. Те се отличават с мощен звук и качествена изолация на шума, което ги прави подходящи както за работа, така и за слушане на музика или създаване на своеобразно лично пространство навсякъде. В редакцията получихме една бройка от модела и в следващите редове ще споделим впечатленията си от него.

Външен вид и дизайн

Още при отварянето на кутията прави впечатление, че слушалките са с открояващ се стилен и компактен дизайн. Теглото им е едва 255 грама. Te са изработени от матова пластмаса с холографски блясък на логото. Удобните възглавнички са облечени в изкуствена кожа, но задържат топлината. Наушниците са стилни и едновременно с това – практични, и са подходящи за хора, които ценят комфорта и удобството. Като цяло носенето на слушалките е много удобно, ако бъдат поставени правилно.

Сгъваемият дизайн на наушниците прави слушалките удобни за ежедневно носене в чанта или раница, както и просто в ръка. Когато не ги използвате, можете да ги сгънете и да ги приберете в компактния калъф. Самият той е издръжлив и включва също кабел за слушане, което прави Sony ULT Wear още по-удобни за пътувания.

Активно шумопотискане

Тестовете ни показаха, че ULT Wear предлага много добро активно шумопотискане (Active Noise Cancelling – ANC) с качество, характерно за марката Sony. Тази опция не е нова и както мнозина знаят, позволява на потребителите да се насладят на музика без нежелани външни шумове.

В допълнение, технологията с два микрофона във всеки наушник и вграденият процесор V1 намаляват външния звук с ниско забавяне. Това позволява на потребителите да се наслаждават на чист и ясен звук, без да бъдат прекъсвани от околния шум. Конструкцията за ограничаване на шума от вятъра около микрофона допълнително подобрява качеството на разговорите.

Повече за безжичните слушалки Sony ULT Wear вижте в Pixelmedia.bg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *