Esports World Cup и HONOR подписват технологично партньорство за мобилни състезания

Фондацията на световното първенството по електронни спортове (EWCF: Esports World Cup Foundation) и HONOR, глобалният технологичен бранд, обявиха ключово партньорство за Световното първенство по електронни спортове (EWC: Esports World Cup), най-големият гейминг фестивал в света, който ще се проведе това лято в Рияд, Саудитска Арабия. HONOR 200 Pro ще бъде официалният смартфон на EWC. Тази възможност ще демонстрира авангардната технология на устройството, която дава мощ и предимство на играещите в електронните спортове в популярни мобилни игри като Free Fire, Honor of Kings и турнира Women’s ML:BB.

Като най-добрия смартфон за мобилни гейминг ентусиасти, HONOR 200 Pro предлага богат набор от ексклузивни нови функции, които се харесват както на атлетите в електронните спортове, така и на обикновените геймъри. Акцентите включват:

● Мобилна платформа Snapdragon Серия 8: Тактовата честота на процесора до 3 GHz означава плавно изобразяване на графики и отзивчивост в реално време.
● 5200 mAh силициево-въглеродна батерия: До 61 часа употреба само с едно зареждане.
● 3840 Hz безрисково затъмняване: Одобрени сертификати от TÜV Rheinland за Flicker Free Display и Full Care Display с функцията Natural Tone 2.0, която оптимизира цветната температура на дисплея.
● Усъвършенствано охлаждане: Изпарителна камера, покриваща площ от 36881 mm², което е 10% повече от HONOR 90, за изключително разсейване на топлината.

Партньорството ще се съсредоточи върху ангажирането на глобалните геймъри, укрепването на идентичността на двата бранда и насърчаването на геймърска общност, водена от духа на конкуренцията.

„Развълнувани сме да обединим сили с HONOR като партньор в Световното първенство по електронни спортове,“ изрази задоволство Ралф Райхерт, главен изпълнителен директор на Фондацията на световното първенството по електронни спортове. „Атлетите в електронните спортове на EWC изискват абсолютно най-доброто в гейминг технологията, тъй като това е от съществено значение за поддържане на състезателен интегритет и предоставяне на несравнимо изживяване. HONOR 200 Pro е изключителен смартфон, оборудван с авангардни технологии, които надвишават високите стандарти, поставени от атлетите на EWC. Нямаме търпение да станем свидетели на невероятното му представяне това лято в Рияд.”

„С голямо удоволствие от HONOR обединяваме усилията си със Световното първенство по електронни спортове и сме горди да предоставим официалния смартфон за мобилните състезания по време на първенството,” каза д-р Рей, главен маркетинг директор в HONOR. „Като бранд, посветен на своите потребители, HONOR се стреми да предлага продукти, които осигуряват превъзходно изживяване и върхова производителност, особено сред геймърите, за да могат да надхвърлят границите на постиженията си и да се устремят към нови висоти в своето гейминг пътешествие. Очакваме с нетърпение да видим как HONOR 200 Pro ще захранва най-добрите атлети в електронните спортове в стремежа им към международни победи по време на EWC.”

Световното първенство по електронни спортове започна на 3 юли и превърна Рияд в епицентър на феновете на електронните спортове и гейминг културата. Първенството се провежда в Boulevard City, 220-акровото култово пространство, където феновете могат да гледат как любимите им атлети и клубове в електронните спортове се състезават в 22 гейминг шампионата за шанс да спечелят променящи живота парични награди от общ награден фонд от над $60 милиона – най-големият награден фонд в историята на електронните спортове. В рамките на осем седмици Световното първенство по електронни спортове ще предложи и фестивални дейности, които включват многобройни гейминг активации, обществени турнири, поп културни събития, международни преживявания и др.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *