HONOR 200 Pro печели първо място в high-end класацията DXOMARK

Глобалният технологичен бранд HONOR обяви, че най-новият флагман на компанията, HONOR 200 Pro, е получил признанието на независимия бенчмарк DXOMARK. HONOR 200 Pro застава начело в класацията за смартфони от висок клас на DXOMARK и демонстрира непоколебимия ангажимент на компанията за въвеждането на изключителни иновации, ориентирани към човека. HONOR 200 Pro също беше награден и с престижния златен етикет за дисплей (Gold Display Label) за изключително качество на дисплея, както и с етикет за комфорт на очите (Eye Comfort Label) за всички функции, осигуряващи на потребителите комфортно изживяване при гледане. Дисплей протоколът на DXOMARK показва, че HONOR 200 Pro демонстрира отлична точност на цветовете при всички тествани светлинни условия, предоставя превъзходно HDR10 видео изобразяване в условия на слаба светлина и предлага изключително време за реакция от докосване до задействане на дисплея.

„HONOR е посветен на създаването на иновации, които предлагат солидни възможности с отлични резултати, ориентирани към човека. Развълнувани сме, че новият ни флагман HONOR 200 Pro завоюва челни места в класациите на DXOMARK за висок клас и в глобалните категории. Още повече, HONOR 200 Pro получи и няколко признания от независими изследователи в DXOMARK и така демонстрира ангажимента на бранда да предоставя най-добрите в класа си технологии на взискателните потребители по цял свят. Целта ни е да продължаваме да постигаме нови пробиви в иновациите и да подобряваме потребителското изживяване“, каза Джордж Джао, главен изпълнителен директор на HONOR Device Co, Ltd.

Челно място в high-end класацията на DXOMARK и отлична оценка в глобалната класация за изключителна производителност на дисплея
HONOR 200 Pro премина през стриктния тест на DXOMARK за качество на дисплея, оценяващ неговата производителност в четири области: четливост, цвят, видео и докосване. Завладяващият дисплей на HONOR 200 Pro постигна водещ резултат от 151 точки от 157 възможни и така си осигури първото място в класацията за дисплеи от висок клас на DXOMARK и 8-ма позиция в глобалната класация на DXOMARK.

Оборудван с изключителен 6,78-инчов HONOR Eye Comfort дисплей, HONOR 200 Pro демонстрира изключителна производителност в протокола на DXOMARK за тестване на дисплея и постигна топ резултат за цвят – 165 точки от 165 възможни. Точността на цветовете показа равномерност по време на тестването благодарение на впечатляващата пикова HDR яркост от 4000 нита и 1,5K четиристранно извития плаващ дисплей. Освен това, устройството отбеляза 146 от 163 точки за видео производителност, тъй като предлага отлични възможности за възпроизвеждане на HDR10 видео и осигурява изключително приятно изживяване при гледане на видео, което е много близко до естественото човешко възприятие.

HONOR 200 Pro постигна впечатляващ резултат, 158 от 164 точки, и в теста на DXOMARK за производителност при докосване, като демонстрира светкавично бързо и точно средно време за реакция от 56 милисекунди. Поддържан от своята честота на опресняване от 120Hz , HONOR 200 Pro предлага плавен интерфейс, който обещава ясни изображения и минимално замъгляване на движението – идеален за игри с бързи темпове и висока честота на кадрите.

Функции за защита на очите, задвижвани от изкуствен интелект и ориентирани към здравето на човека, получават престижното признание за комфорт на очите на DXOMARK
HONOR 200 Pro получи и отличието на DXOMARK за комфорт на очите (Eye Comfort Label) – признание за стремежа на компанията към съвършенство, ориентирано към човека, благодарение на своята гама от иновативни функции за комфорт на очите. Флагманът предоставя на потребителя технология без трептене, добре контролирана яркост и ефективно филтриране на синята светлина – функции, които го отличават като устройство, което е комфортно за очите във всички ситуации.

HONOR 200 Pro разполага с циркаден нощен дисплей, захранван от изкуствен интелект (AI) за интелигентно регулиране на цветната температура на екрана, регулиране на синята светлина и преминаване към настройка за повишаване на мелатонина през нощта, за да подобри качеството на съня на потребителите. Неговото безрисково 3840 Hz затъмняване с широчинно-импулсна модулация (PWM) също е гарантирано от сертификациите на TÜV Rheinland за Flicker Free Display и Full Care Display, което означава незабележимо трептене дори в условия с ниска осветеност за максимална защита на очите. HONOR 200 Pro поддържа и Natural Tone 2.0, функция, която оптимизира градиента на цветовата температура във времето чрез идентифициране на околната цветова температура. Освен това, HONOR 200 Pro се предлага с адаптивно затъмняване, което регулира яркостта на екрана въз основа на външните светлинни условия и използването на приложения, за да осигури оптимален потребителски комфорт при гледане във всяка среда.

Цени и наличност
С изтънчен дизайн, вдъхновен от природата, HONOR 200 Pro се предлага в три цвята: океанско синьо (Ocean Cyan), лунно бяло (Moonlight White) и черно (Black). Моделът е достъпен за предварителни поръчки в периода 13-30 юни в България във веригите за електроника и при мобилните оператори на препоръчителна цена от 1599 лв. с ДДС.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *