280 Hz честота на опресняване с 27-инчовия извит монитор на AGON by AOC

AGON by AOC – една от водещите световни марки за гейминг монитори и ИТ аксесоари – с вълнение представя AOC GAMING C27G4ZXE, извит 27-инчов (68,6 cm) Full HD монитор, който разбива границите на възможното с потапящ геймплей и зашеметяващо висока честота на опресняване. Част от новата гейминг гама G4, представена тази година, новият C27G4ZXE може да се похвали с елегантен ъгловат дизайн, вдъхновен от стелт-изтребителите, с 1500R извивка и впечатляваща честота на опресняване от 280 Hz – идеалният избор за широк диапазон от заглавия, вариращи от сюжетни екшъни и RPG игри до скоростни състезания, симулации или FPS игри.
Елегантен дизайн, извисяващ всяка игра
C27G4ZXE разполага с модерен дизайн със сива и черна цветова схема, която безпроблемно се вписва във всяко гейминг пространство. Тънките рамки на монитора и острите линии на корпуса създават елегантен и привлекателен външен вид, напомнящ на стелт изтребител. Същевременно, семплата, компактна стойка предоставя стабилна основа, без да нарушава цялостната естетика на монитора и предлага достатъчно пространство за почитателите на електронните спортове да местят клавиатурата и мишката си наоколо. Със своята съвместимост със 100×100 VESA монтаж, C27G4ZXE пасва и на пространства с няколко монитора, използващи рамена.
Потапящо изживяване с 1500R извивка


Меката 1500R извивка на AOC GAMING C27G4ZXE ненатрапчиво обгръща зрителното поле на потребителя, без да изкривява изображенията и създава истински завладяващо гейминг изживяване. Извитият екран имитира естествената извивка на човешкото око, което осигурява по-комфортно и завладяващо изживяване при гледане по време на продължителни гейминг сесии. Независимо дали сте в пилотската кабина на състезателен симулатор или изследвате огромни, отворени светове, извивката на C27G4ZXE въвлича геймърите по-дълбоко в действието.
Светкавично бърза честота на опресняване от 280 Hz за ненадминато конкурентно предимство
С удивителната честота на опресняване от 280 Hz, AOC GAMING C27G4ZXE осигурява невероятно плавен и отзивчив геймплей, предоставящ на геймърите конкурентното предимство, от което се нуждаят в игри, където скоростта е от решаващо значение. При най-високата настройка за ускоряване на пикселите, мониторът може да постигне до 1 милисекунда GtG време за реакция, което гарантира, че накъсаните или замъглени изображения са сведени до минимум. Когато яснотата на движението е от първостепенно значение, C27G4ZXE разполага с подобрен MBR режим, който намалява размазването при движение (MBR: Motion Blur Reduction) – в случая, стробиращата подсветка прави преходите на пикселите незабележими и намалява времето за реакция на движеща се картина (MPRT) до впечатляващите 0,3 милисекунди за изображения без никакво размазване.
Full HD резолюция за оптимална производителност
Full HD резолюцията (1920×1080) на AOC GAMING C27G4ZXE постига идеалния баланс между визуална яснота и производителност. Тази резолюция позволява дори на графични процесори от среден клас да постигнат впечатляващата честота на опресняване на монитора от 280 Hz в повечето гейминг заглавия, което гарантира, че геймърите могат да се насладят на пълните предимства на светкавично бързата производителност на C27G4ZXE от първия момент, без нуждата от първокласен хардуер.
Висококонтрастен VA панел с поддръжка на HDR10
C27G4ZXE разполага с висококонтрастен Fast VA панел с контрастно съотношение 4000:1, осигуряващ наситени черни нюанси и живи цветове за зашеметяващо визуално изживяване. В комбинация с поддръжката на HDR10, мониторът може да изобразява широки диапазони на яркост и цвят и да подчертава фини детайли както в тъмни, така и в ярки сцени за още повече потапяне в света на играта.
Adaptive-Sync за гейминг без накъсвания
За да елиминира накъсването на екрана и дроповете, AOC GAMING C27G4ZXE поддържа технологията Adaptive-Sync, която синхронизира честотата на опресняване на монитора с изхода на графичния процесор за безпроблемно и плавно гейминг изживяване. Тази технология гарантира, че геймърите могат да се наслаждават на плавен геймплей без разсейващи визуални артефакти, независимо от графичната карта.
Пълна гама с висока честота на опресняване за различни нужди
AOC GAMING C27G4ZXE се присъединява към достъпната серия гейминг монитори на AGON by AOC, пусната това лято, предлагащи 280 Hz честота на опресняване, като 27G2ZN3/BK с неговия плосък 27-инчов VA панел и регулируема по височина стойка или C27G2Z3/BK с неговия извит 27-инчов VA панел и стойка с регулируема височина.
Цени и наличност
AOC GAMING C27G4ZXE ще бъде наличен от юли 2024 г. и ще се предлага с 3-годишна гаранция на атрактивна препоръчителна цена на дребно (MSRP) от 447 лв. с ДДС

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *