Realme представя серията realme GT 6 с официално събитие на 20 юни

Realme ще бъде домакин на световна премиера на 20 юни 2024 г. На събитието ще бъдат представен серията флагмани realme GT 6  и безжичните слушалки от серията Buds Air6 Pro, демонстриращи авангардна аудио технология. Освен това по време на премиерата ще се проведе задълбочена дискусия за изкуствения интелект.

Продуктова иновация: Snapdragon 8s Gen 3 чип и признание от изпълнителния директор на Qualcomm

Според последното официално съобщение – серията realme GT 6 е оборудвана с най-съвременните чипсети Snapdragon, известни със своята производителност и ефективност. realme GT 6 e задвижван от най-новия чипсет Snapdragon 8s Gen 3 на Qualcomm. Този чипсет поставя нов стандарт с изключителния си AnTuTu резултат, надхвърлящ 1 650 000, демонстрирайки умението си да осигурява несравнима скорост и бързина на реакция за потребителите.

Realme създаде дългосрочно и стабилно партньорство с Qualcomm. По време на събитието Емилиано Сотани, старши директор “Продуктов маркетинг” в Qualcomm Europe, ще представи подробно производителността на новия чипсет. Според официалните данни на Qualcomm чипсетът Snapdragon 8s Gen 3 предлага 20% увеличение на производителността на процесора и 15% увеличение на производителността на графичния процесор в сравнение със Snapdragon 8 Gen 1. Този чипсет в realme GT 6 показва значителен скок напред както по отношение на производителността, така и на ефективността в рамките на линията на Qualcomm. 

Realme Buds Air6 Pro: Нов стандарт в аудио технологията 

В допълнение към премиерата на смартфони, realme ще представи и безжичните слушалки realme Buds Air6 Pro, които демонстрират усъвършенствана аудио технология. С двойна микрофонна система с конфигурация за подаване на информация и обратна връзка, Buds Air6 Pro ефективно открива и елиминира външния и вътрешния шум. Слушалките разполагат и с функция Smart Adaptive Noise Cancellation, която динамично регулира нивата на намаляване на шума в реално време, за да оптимизира звуковата среда на потребителя.

В основата на Buds Air6 Pro е системата за двойни драйвери с Hi-Fi качество, която се състои от 11-милиметров басов драйвер и 6-милиметров микропланарен високочестотен говорител. Тази конфигурация осигурява дълбоки, богати баси и кристално чисти високи честоти. Освен това слушалките поддържат LDAC HD безжично предаване, което предлага три пъти по-висока скорост на предаване на данни от традиционното безжично предаване, в съчетание със сертификат Hi-Res Audio за поглъщащо и детайлно аудио изживяване.

AI за млади хора: Революция в дигиталния начин на живот на младите хора

След представянето на най-новите си продукти, realme, като технологична марка, която е дълбоко ориентирана към нуждите на младите потребители, ще стартира панел, в който ще се срещне с група от технологични инфлуенсъри от Индия, Югоизточна Азия и Южна Америка за да проведе задълбочена дискусия, озаглавена „Изкуствен интелект за младите хора: Революция в дигиталния начин на живот на младите хора”.

Тази кръгла маса има за цел да разгледа как технологията на AI може да стимулира иновациите, да отключи творческия потенциал и да революционизира образователните и професионалните пътища на младите хора в световен мащаб.

Излъчване на живо на събитието

Събитието ще бъде предавано на живо на 20.06 от 11:00 локално време, като realme ще предложи на глобалната си аудитория ексклузивен поглед към най-новите смартфони и AIoT устройства. Освен това компанията ще наблегне на стратегическите инициативи на марката в областта на изкуствения интелект, подчертавайки ангажимента си да насърчава растежа и развитието на младите хора по света.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *