AOC представя 27-инчовите U27B3A и U27B3AF

Специалистът по дисплеи AOC е развълнуван да представи два нови монитора с ултрависока резолюция (UHD), предназначени за хоум и офис потребители: 27-инчовите (68,6 cm) AOC U27B3A и U27B3AF. Тези монитори предлагат изключителна яснота и ярки цветове, което ги прави перфектни за широка гама от ежедневни задачи – от работа с електронни таблици и сърфиране в мрежата до леко редактиране на снимки и използване на всякакъв вид медии. С впечатляващата плътност на пикселите от 163 пиксела на инч (PPI), U27B3A и U27B3AF предоставят невероятно ясни и детайлни изображения, които издигат потребителското изживяване до нови висоти.

Основни характеристики на U27B3A и U27B3AF

  • 27-инчов IPS панел с UHD резолюция (3840×2160) и честота на опресняване 60 Hz, осигуряващ несравнима яснота със 163 PPI и ярки, точни цветове, благодарение на поддръжката на 10-битова цветова дълбочина.
  • HDR10 съвместимост за по-динамично и реалистично изживяване при гледане.
  • Технология Adaptive-Sync за плавни визуализации без накъсвания.
  • Бързо време за реакция до 4 милисекунди GtG за ясни изображения без замъгляване.
  • 2х вградени високоговорителя за безпроблемно аудио изживяване без допълнителен хардуер.
  • LowBlue режим и Flicker-Free технология за повишен комфорт при гледане.

Ненадмината яснота и детайлност

С резолюция от 3840×2160 на 27-инчов екран, U27B3A и U27B3AF предлагат невероятна плътност на пикселите от 163 PPI, което гарантира, че всяко изображение и текст са остри като бръснач и изключително детайлни. Този тип яснота е особено полезна за задачи, които изискват прецизност, като редактиране на снимки, графичен дизайн и дори четене на дребен шрифт в документи или електронни таблици. 27-инчовият размер позволява лесна интеграция в различни организации на работното пространство. Технологията на IPS панела осигурява широки ъгли на видимост и точно възпроизвеждане на цветовете, което прави тези монитори подходящи за съвместна работа и споделяне на съдържание с други.

Подобрен комфорт и функционалност с U27B3AF

За потребители, които приоритизират ергономията, U27B3AF разполага с регулируема по височина стойка (HAS) с ход 110 мм, което позволява по-персонализирано и удобно изживяване при гледане. И двата модела включват LowBlue режим и Flicker-Free технология, които спомагат за намаляване на напрежението и умората в очите по време на продължителни периоди на употреба и гарантират, че потребителите могат да работят или да се забавляват комфортно часове наред.

Достъпно качество с U27B3A

AOC разбира, че не всеки се нуждае от усъвършенствани ергономични функции или пък има алтернативни решения за монтаж, поради което U27B3A се предлага с базова стойка, която поддържа монитора стабилен и сигурен и е същевременно достъпен на атрактивна цена. Това прави U27B3A отличен избор за хоум и офис потребители, които имат определен бюджет, но въпреки това изкискват предимствата на висококачествения UHD дисплей. U27B3A предлага и опция за VESA монтаж (100×100 мм) точно като U27B3AF, така че потребителите могат да монтират дисплея към стойка за по-голям комфорт.

Разширяване на серията B3

U27B3A и U27B3AF се присъединяват към нарастващата серия B3 на AOC за домове и малки/средни предприятия, която вече включва гама от 24-инчови и 27-инчови модели с QHD и Full HD резолюция. Наскоро пуснатият AOC Q27B3CF2, 27-инчов QHD монитор с USB-C свързаност и честота на опресняване от 100 Hz, се грижи за потребители, които изискват по-висока резолюция и разширени функции. С добавянето на U27B3A и U27B3AF, AOC продължава да разширява своите предложения, за да отговори на разнообразните нужди на хоум и офис потребителите.

Цени и наличност

Мониторите AOC U27B3A и U27B3AF предлагат изключителна яснота, живи цветове и набор от функции, които подобряват както продуктивността, така и забавлението.

AOC U27B3A с базова стойка ще бъде наличен в търговската мрежа от юни 2024 г. на атрактивна препоръчителна крайна цена от 486 лв. с ДДС, докато AOC U27B3AF с регулируема на височина стойка ще бъде наличен от юни 2024 г. на препоръчителна крайна цена от 505 лв. с ДДС.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *