Xiaomi представя Redmi 13

Xiaomi представи Redmi 13, най-новото попълнение в гамата Redmi, поставяйки нов стандарт при смартфоните от базово ниво

 

Redmi 13 дебютира със 108MP основна камера, оборудвана с 3x вътрешно сензорно увеличение, за да предостави на потребителите изображения с изключителни детайли. Използвайки усъвършенствания сензор Samsung ISOCELL HM6 1/1.67″ и авангардната технология за комбиниране на пиксели 9 в 1, Redmi 13 може да създава ултраясни нощни снимки и живи HDR изображения, наситени с яркост и яснота. Независимо дали заснемате спиращи дъха пейзажи, или ценни моменти с любимите хора, Redmi 13 дава възможност на потребителите да правят зашеметяващи снимки с лекота.

Освен изключителната производителност на основната камера, Redmi 13 се грижи и за любителите на селфитата. Със своята подобрена 13MP предна камера и пръстен за мека светлина, който използва дисплея, за да създаде естествено и балансирано осветление, Redmi 13 запечатва невероятни селфита.

Помагайки на потребителите да подобрят своите фотографски умения чрезнабор от творчески функции като разнообразие от винтидж филтри filmCamera, които осигуряват предварителни прегледи в реално време, предизвиквайки носталгично, класическо усещане, който позволява на потребителите да добавят набор от рамкови дизайни. Независимо дали документирате пътувания, или споделяте незабравими преживявания, Redmi 13 позволява на потребителите да изразят своята креативност с разнообразните си функции.

Redmi 13 въвежда елегантна нотка към серията Redmi със своя стилен дизайн със стъклен гръб. Предлага се в четири цветови варианта — Midnight Black, Sandy Gold, Pearl Pink и открояващото се Ocean Blue, Последният предлага  завладяващ ефект, имитиращ вълните на морето. Redmi 13 се грижи за потребителите, които търсят както стил, така и изтънченост. Предлагайки леко, но качествено усещане в ръката, Redmi 13 е тънък само 8,3 mm. Той също така осигурява защита срещу влажни метеорологични условия и случайни пръски със своя сертификат IP53.

С изключителен 6,79-инчов FHD+ дисплей, включващ технологията AdaptiveSync, Redmi 13 интелигентно настройва своята честота на опресняване до 90Hz въз основа на различни нужди при използване,¹ осигурявайки безпроблемно и бързо реагиране, като същевременно оптимизира живота на батерията. С превъзходна дълбочина на цветовете и пикова яркост от 550 нита, съдържанието на Redmi 13 изглежда кристално ясно дори при ярка слънчева светлина.

Проектиран с мисъл за удобството и издръжливостта на потребителя, Redmi 13 идва с Corning Gorilla Glass дисплей за устойчивост срещу ежедневно износване и оптимизация за подобрено разпознаване и контрол при докосване, като ефективно предотвратява случайното намокряне.

Междувременно потребителите могат да бъдат спокойни за очите си, благодарение на тройните сертификати на TÜV Rheinland за Low Blue Light, Flicker Free и Circadian Friendly. Чрез включването на DC димиране, устройството допълнително намалява напрежението на очите и подобрява комфорта в среда с ниска осветеност, осигурявайки на потребителите допълнително спокойствие.

Оборудван с масивна батерия от 5030 mAh, Redmi 13 осигурява солидна целодневна производителност с едно зареждане. Потребителите могат да се насладят на продължителни периоди на използване, с приблизително до 23 часа разговори или 28 часа музика след само 60 минути зареждане. Освен това, само с пет минути зареждане, потребителите могат да провеждат два часа разговори. Redmi 13 може да се зареди до 100% само за 62 минути, благодарение на своето 33W бързо зареждане.

Работейки с най-новата Xiaomi HyperOS, устройството притежава  обновен потребителски интерфейс с подобрени опции на началния екран, подобрено управление на известията и интуитивни опции за лесна навигация и персонализиране. В основата му е мобилната платформа MediaTek Helio G91-Ultra, която предлага стабилна производителност за най-новите заглавия за игри и безпроблемна многозадачност между приложенията. С поддръжката на до 8 GB RAM и 256 GB място за съхранение потребителите могат да изпитат подобрена производителност и капацитет за съхранение, допълнително подсилени от технологията за разширяване на паметта, която увеличава наличната памет до максимум 16 GB. Освен това могат да се използват конфигурации за съхранение от 128 GB и 256 GB с поддръжка за до 1TB разширяемо хранилище, което гарантира на потребителите достатъчно място за любимите им приложения, игри и медийно съдържание.

Redmi 13 включва практични функции като 3,5 мм жак за слушалки за безпроблемна аудио свързаност, страничен четец на пръстови отпечатъци за бърз и сигурен достъп и светкавични известия чрез задна LED светлина за аларми и входящи повиквания.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *