Philips Evnia 27M2N5500 с устойчив дизайн, Fast IPS панел, 180 Hz честота на опресняване

На 23-ти май, 2024 г. Evnia представи изцяло ново допълнение към гамата си монитори 5000. Удостоеният с награди Philips 27M2N5500 разполага с всичко, от което потребителите се нуждаят, за да се насладят на великолепно гейминг изживяване и надеждна върхова производителност, като същевременно обръща по-голямо внимание на устойчивостта: 27-инчов (68,5 см) Fast IPS панел с QHD резолюция, 180 Hz честота на опресняване, 0,5 милисекунди време за реакция на движеща се картина (MPRT), HDR400 и изцяло нов, устойчив дизайн.

Завладяващи изображения и гейминг на звездно ниво с висока честота на кадрите
Philips Evnia 27M2N5500 предлага предимство на геймърите със своя Fast IPS панел, който осигурява плавен геймплей и завладяващи изображения – перфектен баланс от отзивчивост и брилянтна картина. С VESA-сертифицирано HDR 400 качество на изображението, 1,07 милиарда цвята, панел с висока производителност и впечатляваща гъстота на пикселите, този монитор предоставя удивителна яркост, контраст и цветове с по-дълбоки и по-богати черни оттенъци и всеобхватна палитра от живи нюанси.

В допълнение към визуално завладяващите си възможности, Philips Evnia 27M2N5500 разполага с честота на опресняване от 180 Hz и малко входно закъснение за светкавично бърз гейминг без накъсвания или замъглени изображения. За още по-извисено гейминг изживяване, този монитор е оборудван с няколко нови функции: Smart MBR Sync (Motion Blur Reduction: намаляване на размазването при движение) съчетан с 0,5 милисекунди време за реакция на движеща се картина (MPRT) и адаптивна синхронизация (Adaptive-sync) за отчетливи и скоростни изображения без размазване при движение. За да се насладите на още повече детайли без преекспониране, ShadowBoost подобрява тъмните сцени. Philips Evnia 27M2N5500 включва и интелигентен мерник за по-точен прицел – така потребителите няма да пропускат целите си и ще се забавляват още повече.

Устойчив дизайн, удостоен с награди за върхова производителност
Този монитор се стреми към устойчивост и еко-съзнателност. За първи път в портфолиото на гейминг мониторите на Philips, крачетата на стойката са изработени от 35% рециклирана пластмаса, а корпусът на монитора се състои от 85% пост-потребителска рециклирана пластмаса.

„В Evnia сме се заели с важния преход към по-голяма устойчивост“, коментира Ксени Байрактари, ръководител глобален маркетинг и заместник-директор маркетинг за ЕС във Philips/AOC Monitors & IT Accessories (OBM). „Една от нашите основни ценности е да бъдем позитивен и въздействащ новатор в индустрията. Затова проактивно се предизвикваме да бъдем по-инициативни в грижата за околната среда. Гордеем се с този нов дизайн и подход и се надяваме да вдъхновим истинска промяна в гейминга.”

Създаден с мисъл за завладяващи игри и висококачествена производителност, Philips Evnia 27M2N5500 е оборудван с функции, специално адаптирани както за дълги гейминг сесии, така и за ежедневна употреба. Изключителният дизайн на този монитор получи престижните награди 2023 Red Dot и 2023 iF Design Award. Philips Evnia 27M2N5500 включва набор от функции, които се грижат за здравето на потребителите и осигуряват по-пълноценно и комфортно изживяване. SmartErgoBase стойката предоставя всички опции за настройка – височина, обръщане на 90 градуса, завъртане и наклон. В допълнение, мониторът е оборудван с гейминг режима SmartImage, оптимизиран за дълги гейминг сесии, нови OSD функции, EasySelect клавиш за превключване и бърз достъп до екранното меню, както и LowBlue режим за защита на очите при дълги периоди на излагане на синя светлина.

Цени и наличност
Гейминг мониторът Philips Evnia 27M2N5500 е перфектният избор за всеки, който желае да подобри уменията си в игрите или да надгради нивото си с бърз и визуално завладяващ монитор, който извисява всяка гейминг сесия на следващото ниво.

Мониторът Philips Evnia 27M2N5500 ще бъде наличен за покупка през май на препоръчителна цена на дребно от 488 лв.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *