Първи смартфон на HMD за бизнеса и HMD FOTA решение

Human Mobile Devices (HMD) представи първия си смартфон с марката HMD, предназначен за бизнес организациите: HMD Pulse+ Business Edition

 

Human Mobile Devices (HMD) представи HMD Pulse+ Business Edition, първия от новата гама смартфони на технологичния иноватор, ориентирани към бизнеса, както и услугата HMD FOTA (Firmware-Over-The-Air) за корпоративни клиенти.

С фабрична възможност за ремонт, петгодишни актуализации на сигурността, тригодишна гаранция и адаптирани към бизнес компаниите функции за сигурност като изключване само с ПИН код, HMD Pulse+ Business Edition дава възможност на организациите да работят ефективно, устойчиво и сигурно. И всичко това на цена, която няма да причини главоболие на счетоводните отдели.

Firmware-Over-The-Air, или FOTA, вече е на разположение на корпоративните клиенти на HMD. Решението дава възможност на компаниите централизирано да управляват и ъпдейтват софтуерните версии на Android на целия си парк от устройства от разстояние – така ще ги поддържат сигурни и актуални по-лесно от всякога.

Забравете за неочакваните ъпдейти на софтуера, които нарушават работата, HMD FOTA ви държи под контрол, така че можете да налагате задължителни актуализации, да планирате те да се случват по време на спокойни периоди и да избирате да пропускате ъпдейти, ако те не са съвместими със съществуващите ви системи.

Джеймс Робинсън, Старши вицепрезидент „Корпоративни клиенти“, HMD: „Работим в тясно сътрудничество с нашите клиенти и се стараем да удовлетворяваме изискванията им. HMD Pulse+ Business Edition отговаря на ключови бизнес нужди, включително ефективност, сигурност и устойчивост, чрез функции като ремонтопригодност, удължени гаранции и цялостни актуализации на сигурността. В HMD разработихме гама от смартфони специално за бизнеса, усъвършенствани от нашата услуга HMD FOTA, която позволява на IT мениджърите да контролират ефективно актуализациите на устройствата.

HMD Pulse+ Business Edition

Огромният набор от функции на HMD Pulse+ Business Edition превръща този адаптиран за корпоративната среда смартфон в примамливо и достъпно предложение.

„Поправи си сам“ за възвръщаемост на инвестицията

Забавянето на ремонта на устройствата би могло да доведе до затруднения в работата на фирмите. HMD Pulse+ Business Edition има за цел да остави това в миналото с дизайн, който прави поправката извън сервиза лесна. Екипите не се нуждаят от инженерни дипломи или 100-компонентно куфарче с инструменти, за да се справят с ремонтите. Те могат да поправят повреден дисплей, огънат порт за зареждане, надраскан заден капак или изтощена батерия, като посетят HMD Repair Hub в iFixit за резервни части и ръководства стъпка по стъпка.

Обслужване „от врата до врата“

Понякога е необходим професионален подход. DHL Express Care е тук, за да се погрижи за това при корпоративните клиенти. Те могат просто да насрочат взимане от своя офис и HMD ще поеме устройствата и ще ги изпрати за ремонт.

Спокойствие за корпоративната сигурност

Сигурността е най-важна за всяка бизнес организация. А HMD Pulse+ Business Edition предлага редица разработени специално за бизнеса функции за сигурност, включително блокиране на мрежата, изключване само с ПИН и PIN pad scramble (разбъркване подредбата на цифрите в pad-а за въвеждане на кода при вписване, за да не може страничен човек да запомни модела на натискане, например формата на буквата М). За по-голям контрол върху начина, по който изобщо се осъществява достъпът до устройството, можете да деактивирате биометричното удостоверяване при настройката, а за допълнително спокойствие са налични защитени папки и disguised“ режим.

Съхранението и обработката на данните на клиентите, събирани от устройствата на HMD в световен мащаб, са централизирани в платформата Google Cloud Platform, базирана в ЕС, като се спазват изискванията на GDPR.

И, разбира се, както бихте очаквали от едно ориентирано към бизнеса устройство HMD, то е Android Enterprise Recommended.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *