Новите слушалки Nothing Ear & Ear A с 50лв отстъпка в Ozone.bg

Ozone.bg предлага специални условия за феновете на Nothing, добрия звук и уникален дизайн: новите слушалки Nothing Ear & Ear A сa с 50лв отстъпка по време на актуалната кампания за рождения ден на Озон.

Безжичните слушалки Nothing – Ear A, TWS, ANC се отличават с релефни контури и подобрен външен вид, което прави устройствата удобни както за носене, така и за съхранение. Освен това са леки – с общо тегло от 49.2 g и само 4.8 g на слушалка. Заедно с калъфчето ще имате батерия повече от 42.5 часа (с изключен ANC) и до 9 часа с едно зареждане. При включен ANC слушалките издържат до 5 часа.

Устройствата разполагат с интелигентно активно шумопотискане. Ear (a) автоматично проверяват за изтичане на шум между слушалката и ушния ви канал, след което прилага допълнително шумопотискане, за да го компенсира. Така получавате възможно най-добрата шумоизолация.

С адаптивен ANC превключвате между 3 нива на шумопотискане или оставете на слушалките да поемат контрола. Като изберете адаптивен ANC, Ear (a) автоматично прилагат правилното ниво на шумопотискане според заобикалящата ви среда в реално време. С до 45 dB активно шумопотискане, Ear (a) разполагат с най-ефективни и интелигентни възможности досега.

Благодарение на технология Clear Voice Ear (а) изолират гласа ви от ежедневните разсейвания, така че разговорите в движение да се усещат като разговори лице в лице. С нов микрофон и допълнителен път на стеблото за преминаване на вятъра, смущенията са намалени с 60% в сравнение с Ear (2).

Другата опция, включена в промоционалните условия, са безжични слушалки Nothing – Ear, TWS, ANC. Ear дебютират със здрава, нова керамична диафрагма, която осигурява дори повече яснота и прецизност на звука от преди.

Те притежават и персонализиран керамичен драйвер 11 mm, който осигурява ненадминато аудио изживяване. Съчетан с нова керамична диафрагма, въздушния поток е увеличен с 10% във всяка слушалка за по-малко изкривяване и по-богата яснота.

Ear поддържат поточно предаване с висока разделителна способност през Bluetooth. Резултатът е изключително чист звук без увреждане на качеството. Вграденият алгоритъм открива и повишава ниските честоти във вашата музика.

Благодарение на Nothing – Ear приспособявате музиката към начина, по който чувате в индивидуален мащаб. Създайте своя идентификатор в приложението Nothing X. След това записаните данни се използват в реално време за интелигентно регулиране на нивата на еквалайзера на вашите резултати от теста за слуха.

Превключвайте между 3 нива на шумопотискане или оставете на слушалките да поемат контрола. Като изберете адаптивен ANC, Ear автоматично прилагат правилното ниво на шумопотискане според заобикалящата ви среда в реално време. С до 45 dB активно шумопотискане, Ear разполагат с най-ефективни и интелигентни възможности досега. Ear изолират гласа ви от ежедневните разсейвания, така че разговорите в движение да се усещат като разговори лице в лице. С нов микрофон и допълнителен път на стеблото за преминаване на вятъра, смущенията са намалени с 60% в сравнение с Ear (2).

Ear издържат 25% по-дълго от Ear (2) с едно зареждане. Заедно с калъфчето ще имате батерия повече от 40 часа (с изключен ANC). При включен ANC слушалките издържат до 5 часа.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *