HONOR използва най-мощната платформа Snapdragon, за да предложи изцяло ново потребителско преживяване

Изцяло нова мобилна платформа Snapdragon® 8 Gen 3

Захранван от мобилната платформа Snapdragon® 8 Gen 3, HONOR Magic6 Pro осигурява превъзходна производителност и генеративни възможности чрез изкуствен интелект. Този мощен чипсет означава 30% подобрение в производителността на процесора и 25% увеличение в производителността на графичния процесор. Благодарение на мощната Qualcomm® AI Engine, функциите на изкуствен интелект в HONOR Magic6 Pro се поддържат с изключителна плавност и стабилност и постигат забележително подобрение от 98%. В допълнение, мобилната платформа Snapdragon® 8 Gen 3 предоставя неповторимо гейминг изживяване с превъзходна ефективност на батерията. Снабден с подобрения, които вече предефинират бъдещето в потребителското изживяване, HONOR Magic6 Pro задава нов стандарт в производителността и удовлетворението на потребителите.

MagicOS 8.0: Издигане на потребителското изживяване до безпрецедентни висоти

С изцяло новата операционна система MagicOS 8.0, потребителите могат да надникнат в бъдещето с невиждана досега свързаност. Воден от неотклонния си ангажимент да разбере нуждите на потребителите в дълбочина и да откликне адекватно, HONOR постига върха на иновациите с най-новата операционна система MagicOS 8.0, базирана на Android 14, която отличава устройствата на HONOR от всички останали на пазара. С ненадмината мощ, HONOR Magic6 Pro потапя потребителите в безпроблемно и интелигентно изживяване, обогатено с множество усъвършенствани интелигентни функции, които оптимизират продуктивността до пълния й потенциал.

Една уникална функция е Magic Portal, използваща силата на изкуствения интелект, за да анализира и разбере намеренията и поведението на потребителите, след което безпроблемно ги насочва към правилните приложения. Тази революционна функция трансформира начина, по който потребителите осъществяват достъп до и взаимодействат с приложенията си, като предлага истински интуитивно и персонализирано изживяване.

MagicRing: Активирайте бъдещето с безпроблемно сътрудничество между устройства

HONOR MagicRing Connectivity Engine поставя началото на революцията в бъдещия начин, по който потребителите ще взаимодействат с устройствата си. Тази функция предоставя ново ниво на сътрудничество и свързаност между устройствата на HONOR и предлага истински безпрепятствено и интелигентно потребителско изживяване. С MagicRing потребителите могат безпроблемно и достъпно да споделят и синхронизират материали в HONOR устройствата си. Още повече, MagicRing позволява споделяне в реално време на камерата на смартфона с HONOR таблети или лаптопи, което означава, че камерата на HONOR Magic6 Pro може да функционира като уеб камера за други HONOR устройства. Това насърчава удобството и свързаността и позволява на потребителите да се възползват максимално от своята HONOR екосистема за неповторимо интегрирано и многостранно изживяване. MagicRing е подсилен и със Snapdragon Seamless, което допълнително подобрява свързаността между HONOR Magic6 Pro и други устройства и периферни устройства.

Magic Capsule: мултимодално взаимодействие

HONOR Magic6 Pro представя иновативната Magic Capsule – функция, позволяваща мултимодално взаимодействие чрез сензорен екран. С едно докосване на банера за известия в горната част на екрана, Magic Capsule се разширява, за да предложи допълнителна и подходяща информация, свързана с известието, без да е необходимо да навигирате през множество приложения, включително обаждане, таймер, аларма, прехвърляне на екран и т.н., за едно подобрено потребителско изживяване. С Magic Capsule съответните детайли и актуализации са само на едно докосване разстояние, което рационализира взаимодействията на потребителите и им позволява да бъдат безпроблемно информирани.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *