Sennheiser Momentum 4 TWS дават заявка за нов връх при Bluetooth тапите

Влогърът Алекс Колев от Tech Tips Media събра всичко най-важно за новите слушалки Sennheiser Momentum 4 TWS и го сподели в последното си ревю.

Sennheiser Momentum 4 TWS се позиционират във високия клас предложения на марката. Тапите идват с подобрено звучене, особено във високите честоти, като същевременно запазват всички отличителни характеристики на Sennheiser.

Като за начало, Sennheiser Momentum 4 TWS се отличават с върхов дизайн и страхотно качество на изработка, която впечатлява още на пръв поглед. Размерът на слушалките е относително голям, което следва да се вземе предвид при оценяване на фактора “удобство”.

Sennheiser Momentum 4 TWS се връзват изключително бързо към Bluetooth, като същевременно дават възможност за присъединяване чрез AptX Adaptive/ Lossless кодек, което е предпоставка за особено качествено аудио изживяване. Контролерите са позиционирани удобно и са изключително лесни за работа, като реагират само на фин допир.

Всички настройки и функционалности на модела могат да се управляват през приложение. Батерията на Momentum 4 TWS от своя страна е искрено впечатляваща, като издържа около 6 часа, с включен ANC режим и допълнително до 30 часа в кутийката за зареждане.

Пълното ревю и технически характеристики можете да видите тук:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *