realme обяви датата на премиерата на серията realme 12 Pro

Най-бързо развиващата се марка смартфони в световен мащаб realme официално обяви датата, на която ще бъде представена дългоочакваната серия realme 12 Pro. Серията, създадена да оглави смартфон фотографията сред младите потребители, ще има премиера на 19 март 2024 г.

Цифровата серия на realme, известна с авангардните си технологии за обработка на изображения, направи фурор миналата година с пускането на 11 Pro+, който стана първият смартфон с 200MP камера в ценовия си клас. Сега серията е на път да представи още една иновация с пускането на флагман с перископ, отбелязвайки началото на ерата на флагманските модели с перископна камера.

Акцентът на серията realme 12 Pro е нейният перископен телефото обектив Next-gen Imaging, който бързо си спечели признанието за най-добрата перископна камера за портрети в сегмента. Перископният обектив на серията realme 12 Pro е водещ в своя клас с 3X оптично увеличение, еквивалентно на 71 мм фокусно разстояние, изключително подходящо за постигане на професионално качество на бокето при портрети. Още повече този модел е оборудван с ½-инчов сензор OV64B – най-големият перископен сензор в сегмента си, който осигурява несравнима светлочувствителност.

Серията realme 12 Pro променя правилата на смартфон фотографията, като включва водещата система за заснемане Omnifocal. Тази новаторска система интегрира основна камера IMX890 на Sony с OIS за превъзходна нощна фотография, авангарден перископен телефото обектив и ултраширока камера. Заедно тези обективи предлагат универсални възможности за увеличение с 0,6Х, 1Х, 2Х, 3Х и 6Х, като осигуряват несравнима яснота и детайлност при всички фокусни разстояния. В съчетание със 120X цифрово увеличение, серията realme 12 Pro се отличава в своя клас, осигурявайки гъвкавост и качество във всеки кадър.

Серията Realme 12 Pro е допълнително подобрена с алгоритъм от следващо поколение, разработен съвместно с Qualcomm. Този алгоритъм дава възможности за подобряване на изображенията, като например LightFusion Engine за по-голяма яснота и тоналност, и NightEye Engine за превъзходни нощни снимки.

В екип с оператор, носител на “Оскар”, за да създаде кинематографски портрети

Освен това, realme обяви вълнуващото си сътрудничество с Клаудио Миранда, носител на “Оскар” за операторско майсторство, за да пренесе магията на филмовата индустрия в серията realme 12 Pro. Това партньорство има за цел да възпроизведе техническите спецификации на филмовата индустрия и да създаде първия кинематографски портрет в индустрията.

Зашеметяващият аспект на това сътрудничество е въвеждането на три специално персонализирани филмови филтъра в серията realme 12 Pro – Journey, Memory и Maverick. Вдъхновени от невероятната кинематография на Миранда, тези филтри имат за цел да създадат мечтания, спокоен, опитен и ретро стил със силно филмово усещане. Всеки филтър е внимателно проектиран, за да възпроизведе визуалната същност на емблематични филми като “Животът на Пи”, “Странният случай с Бенджамин Бътън” и “Топ Гън: Маверик”.

Допълнително серията realme 12 Pro предлага на потребителите възможността да снимат в съотношение 2.39:1 на филмовия формат, без да е необходимо последващо изрязване, а също така въвежда революционния алгоритъм Cinematic Bokeh, който подобрява изживяването при портретната фотография

 Серията realme 12 Pro блести в 2 цвята – Submarine Blue и Navigator Beige

В допълнение към техническите си постижения, серията realme 12 Pro дебютира в два луксозни цвята, взаимствани от два от най-класическите цветове на пазара на луксозни часовници – Submarine Blue и Navigator Beige. Submarine Blue – ярко синьо, което често се забелязва в дизайна на циферблатите на луксозните марки часовници. То е вдъхновено от мистичните дълбини на океана, като предлага спокойна, но динамична естетика. Navigator Beige, от друга страна, е естествен цвят, който често се среща в рамката, циферблата и каишката на различни часовници. Той символизира уважение към изследователския дух, въплъщавайки усещането за непреходна елегантност и приключение.

Оливие Савео изработва елегантен часовник в дизайна на серията realme 12 Pro

В едно новаторско партньорство, студиото за дизайн на realme обедини усилията си с уважавания френски производител на луксозни часовници Оливие Савео, прочут с работата си за емблематични швейцарски марки, сред които Rolex, Roger Dolby, Piaget, Breitling и Quentin. Това сътрудничество влива в серията realme 12 Pro един микс от висше часовникарство и напредничава мобилна технология, отразен в изтънчените дизайнерски детайли на серията. Вдъхновявайки се от циферблатите на луксозните часовници и използвайки първокласни материали, Oливие безпроблемно интегрира елементите на часовникарския дизайн във външната част на смартфона. Той разполага с полиран циферблат Sunburst с над 500 преплетени слънчеви лъчи, прецизно изрязанa златистa набраздена рамка и копринена кожа Premium Vegan, създаващи цялостен дизайн.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *