Brother пуска на пазара бърза и ефективна линия монохромни лазерни принтери

Водещият производител на принтери Brother с гордост обявява пускането в продажба на нова серия монохромни лазерни принтери, проектирани да направят печата в малкия и средния офис по-бърз и по-лесен.

От компактни модели, предназначени за лична употреба, до универсални устройства, отговарящи на нуждите на малкия бизнес, тази нова гама предлага решение за различни работни среди и изисквания с набор от функции за повишаване на ефективността. Със скорости на печат до 34 страници в минута, автоматичен двустранен печат и голям капацитет на тавата за хартия за до 250 листа, потребителите могат да печатат и копират големи обеми ефективно и без прекъсване.

Принтерите позволяват безпроблемна интеграция с различни устройства и мрежи с поддръжка на безжична и USB свързаност, както и на приложението Brother Mobile Connect. С възможността за изпращане на документи директно към мобилен телефон, таблет или настолен компютър устройствата правят управлението на документи по-ефективно за потребителите у дома, в офиса или в движение.

Ива Тотева, мениджър „Маркетинг и продажби“ в Brother България коментира за новата гама: “Ние разбираме, че днешната работна сила изисква гъвкави и бързи решения, особено след като хибридните и дистанционните работни условия стават все по-разпространени. Нашата цел е да дадем възможност на хората да отпечатват и сканират документи бързо и без усилия, като им спестяваме ценно време за други задачи. С приложението Brother Mobile Connect, потребителите могат и да печатат директно от мобилните си устройства без нужда от компютър, което допълнително рационализира процеса на печат, като предлага удобно преживяване, което намалява времето за настройка и увеличава продуктивността.”

Новата серия монохромни лазерни принтери Brother вече е налична в България.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *