Усъвършенствано шумопотискане и реалистичен звук с новите слушалки Redmi Buds 5 Pro

Redmi Buds 5 Pro предлагат завладяващо изживяване при слушане с вградена технология за обемен звук и нови реалистични режими. Слушалките поддържат и LDAC – водещия Bluetooth кодек за безжична връзка. С до 52 dB активно шумопотискане (ANC) Redmi Buds 5 Pro предлага избор от три режима на ANC, адаптивен режим на базата на ИИ и три допълнителни режима на фонова среда, с които потребителите интелигентно да превключват за по-удобно слушане в различни ситуации.

Потребителите могат също така да персонализират аудио изживяването си с пет различни профила за настройки на звука (EQ). Слушалките Redmi Buds 5 Pro поддържат до 10 часа непрекъснато слушане и до 38 часа постоянна употреба, когато са съчетани с ергономичния си калъф. Redmi Buds 5 Pro се предлагат в цветовете Midnight Black, Moonlight White и Aurora Purple.

Подобрени аудио изживявания с Redmi Buds 5

Създадени да осигуряват подобрено аудио изживяване, Redmi Buds 5 разполагат с до 46dB ANC с три режима, които покриват широк диапазон от въмшни шумове. Освен това трите режима на фонова среда позволяват на потребителите да чуват повече от това, което искат, и по-малко от това, което не искат. Redmi Buds 5 поддържат до 10 часа непрекъснато слушане и до 40 часа използване, когато са свързани с калъфа за зареждане. Redmi Buds 5 се предлагат в три цвята: Black, White и Sky Blue. Калъфът се предлага с матирана външност и гланцирана вътрешност с атрактивен дизайн и светлинна лента.

Серията Redmi Buds 5 поддържа използването на приложението Xiaomi Earbuds, което е съвместимо с различни марки смартфони. С това приложение можете да се възползвате от разширена функционалност, като персонализирано премахване на шума, интелигентно адаптирано към околната среда премахване на шума, персонализирана настройка на звука (EQ), технологиа обемен звук и други.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *