HONOR представя изцяло новия HONOR Magic6 Lite

Глобалният технологичен бранд HONOR днес представи чисто новия HONOR Magic6 Lite, най-новото попълнение към високо оценената гама телефони Magic Series. С ненадмината комбинация от качество на дисплея, обширни фотографски възможности, усъвършенствана издръжливост на батерията и подобрена производителност на хардуера, HONOR Magic6 Lite поставя нов стандарт в индустрията за смартфони от среден клас.

„Развълнувани сме да представим HONOR Magic6 Lite! Това е смартфон, който олицетворява нашия ангажимент към разширяване на границите на иновациите и предоставяне на несравнимо потребителско изживяване“, каза Джордж Джао, главен изпълнителен директор на HONOR Device Co, Ltd. „От невероятния дисплей и мощната камера до впечатляващата му издръжливост и изключителна хардуерна производителност, HONOR Magic6 Lite наистина олицетворява нашата отдаденост към създаването на нов интелигентен свят за всеки“.

Водеща в индустрията издръжливост! Единствен по рода си дисплей с технология Ultra-Bounce Anti-Drop

Дисплеят на HONOR Magic6 Lite демонстрира водеща в индустрията устойчивост и издръжливост при изпускане и падане с технологията HONOR Ultra-Bounce Anti-Drop, която притежава петзвездната сертификация за цялостна устойчивост при падане от SGS, световната компания за тестване, инспекция и сертифициране. HONOR Ultra-Bounce Anti-Drop дисплеят използва усъвършенствана технология за омекотяване, основана на новоразработени материали, която увеличава капацитета за поглъщане на удари до 1,2 пъти[1] и осигурява изключителна издръжливост дори при изпускане от 1,5 метра[2] височина, независимо от ъгъла на падане[3].

Визуално съвършенство, ориентирано към човека

Оборудван със забележителен 6,78-инчов AMOLED извит дисплей[4], HONOR Magic6 Lite поддържа 1,5K ултра-ясна резолюция[5], 100% DCI-P3 цветова гама и до 1,07 милиарда цвята, което означава ултра-ясни изображения с изпъкващи детайли и живи цветове. Като доказателство за ангажимента на HONOR към технологиите, ориентирани към човека, HONOR Magic6 Lite предлага набор от функции за защита на очите, включително ултра-високочестотно PWM затъмняване от 1920 Hz, ниска синя светлина Low Blue, динамично затъмняване и циркаден нощен дисплей, които отговарят на нуждите на днешното always-on поколение, което прекарва дълги часове пред екраните.

Система с тройна камера за завладяваща фотография

HONOR Magic6 Lite разполага със система от три камери, състояща се от 108MP ултра-ясна камера, 5MP ултра-широка камера и 2MP макро камера[6]. 108-мегапикселовата ултра-ясна камера има голям 1/1,67-инчов сензор и голяма f/1,75 бленда, което й позволява да улавя повече светлина и да създава изображения ясни като живота. Камерата предлага и високо оптично качество с 3X увеличение и изключителен механизъм за улавяне на движението[7], гарантиращо ясни кадри в близък план с очарователни детайли.

В допълнение към основната камера, 5-мегапикселовата ултра-широка камера предлага 110-градусово зрително поле, идеално за заснемане на обширни пейзажи, групови снимки или архитектурни чудеса. HONOR Magic6 Lite разполага и с 2MP макро камера с 4 см минимална дължина на фокуса, което позволява на потребителите да заснемат снимки в близък план със зашеметяваща яснота и остри детайли.

Водеща производителност, несравнима продуктивност

Със своята изключителна издръжливост на батерията, HONOR Magic6 Lite вече притежава DXOMARK Battery Gold Label. Издръжливата и дълготрайна батерия от 5300 mAh[8] може да захранва устройството за 2 дни само с едно зареждане[9], което осигурява надеждност и безпроблемно изживяване на потребителите. Още повече, батерията има превъзходна трайност и устойчивост, тъй като поддържа 80% от капацитета си след преминаване на 1000 цикъла на зареждане[10], което я прави една от най-здравите батерии за мобилни устройства на пазара.

Захранван от мобилната платформа Qualcomm® Snapdragon® 6 Gen 1[11], HONOR Magic6 Lite предоставя отлични операционни възможности с 35%[12] увеличение на производителността на графичния процесор и 40%[13] увеличение на ефективността на процесора, което означава безпроблемна продуктивност и забавление по всяко време. HONOR Magic6 Lite работи с най-новата MagicOS 7.2, базирана на Android 13. Това предлага достъп до набор от надградени и персонализирани функции, като HONOR Docs Suite, водещо до по-интелигентно и удобно изживяване за потребителите, които работят дистанционно.

Дизайн, цени и наличност

HONOR Magic6 Lite се отличава с елегантен и модерен естетичен дизайн с прецизна изработка и изящни детайли. Предлага се в четири цвята[14] – Sunrise Orange (Оранжев изгрев), Emerald Green (Изумрудено зелено), Titanium Silver (Титаниево сребристо) и Midnight Black (Среднощно черно). HONOR Magic6 Lite вече е в продажба в големите търговски вериги за техника и в два от мобилните оператори в България на препоръчителна цена от 699 лв. с ДДС.

[1] Данни от лабораториите на HONOR.

[2] Данни от лабораториите на HONOR.

[3] Данни от лабораториите на HONOR.

[4] С дизайна със заоблени ъгли на дисплея, дължината на диагонала на външния екран е 6,78 инча, измерена като стандартен правоъгълник (реалната видима площ е малко по-малка).

[5] Резолюцията се измерва като стандартен правоъгълник. При дизайн със заоблени ъгли ефективните пиксели са малко по-малко.

[6] 108MP, 5MP и 2MP са параметрите на пикселите на камерата. Действителните фото пиксели може да варират в зависимост от различните режими на камерата. Активирането на 108MP изисква влизане в режим HIGH-RES.

[7] Данни от лабораториите на HONOR.

[8] Типична стойност. Номиналният капацитет на несменяемата батерия е 5800 mAh.

[9]  HONOR Magic6 Lite 5G е преминал теста на батерията на DXOMark, при който издръжливостта на батерията при умерена употреба е повече от 72 часа и отговаря на стандарта за 3-дневна използваемост. Реалното време на използване с едно зареждане може да варира в зависимост от потребителските навици и сценариите на използване.

[10] Данни от лабораториите на HONOR.

[11] Qualcomm® и Snapdragon® са търговски марки на Qualcomm Incorporated, регистрирани в САЩ и други страни.

[12] Данни от Qualcomm®.

[13] Данни от Qualcomm®.

[14] Наличието на даден цвят може да варира според региона.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *